Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kitörölni a korábbi sérelmeket?
Az a rövid történetem, hogy elég testes gyerek voltam. Általános iskolában végig, aztán sikerült leadnom 30 kilót így vagyok 178/65. Sokat bántottak míg kövér voltam ezért kialakult bennem egy gátlás h semmire nem vagyok jó. Most mások szerint vonzó, szép arcú lány vagyok, viszont most meg az olyan ajánlatok jönnek h "d*gunk??" amire persze nemet mondok. Bánt h nem akarnak megismerni, hanem csak ennyire akar valaki. Bulikban nem r*banckodom, nem iszom részegre magam. Változtatni akarok ezen, hogy ne legyek ennyire lelkis, de hogyan induljak?
21/L
Ezt ajánlom neked. Nekem is sokat segített hogy más szemmel nézzek a világra. Nincs veled semmi baj, csak az önértékelésedet kéne kicsit helyrehozni.:
Hallgasd meg, nagyon tanulságos!
Gondolom nincs kedved képet linkelni a helyes pofidról, vagy a lefogyott szép alakodról. :) Vagy mégis? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!