Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamilyen bogár ragadt a puncimba mit tegyek? Lent
Figyelt kérdés
körübelül 1 másfél hete beleragadt valamilyen bogár, szernitem muslinca vagy nemtudom a puncimba... olyan kínos mert nem tudom kiszedni viszon nem merek anyumnak szólni sőt senki másnak mert baromi kínosnak érzem :S:S
mit tegyek?
2010. ápr. 13. 20:30
21/32 anonim válasza:
sziiia.
hány éves vagy?
tök ilyen kis cuki vagy;$$
íírj már vissza vagy msn-ed add már meg:O:$
(15/f)
22/32 anonim válasza:
Krumlibogàrról màr hallottam, puncibogàrról mèg nem. Vicces kedvedben lehetsz, kedves kèrdező. Amùgy, ha tènyleg odatèvedt volna bàrmilyen rovar, azonnal fejvesztve menekült volna abból a bűzös sötèt lyukból...
24/32 anonim válasza:
Hát lehet, hogy kullancs ment a puncidba és azzal el kell menned orvoshoz, mert nagyobb baj is lehet. Ha nem tudod kiszedni, nincs más választásod, csak a doki.
25/32 anonim válasza:
And what If I win?
You can take KG back to hell!
WHAT?!?!?
26/32 anonim válasza:
Ajánlom neked az online játékokat!
Mert vannak itt nem csak unatkozó 13-16 taknyos tinik, hanem normális emberek is, akik komolyabb kérdésre szeretnének tanácsot kapni. De az előzőből van a több sajnos...
28/32 anonim válasza:
Mellesleg nem lesz semmi bajod ha a kullancsnak "beszakad" a feje.... ÁÁÁÁÁ
29/32 anonim válasza:
szerintem kezdd el tenyészteni őket. ;)
30/32 anonim válasza:
ma 03:43
Ha neked a punci büdös, akkor dugdozd a tiedet a konnektorba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!