Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valamilyen bogár ragadt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamilyen bogár ragadt a puncimba mit tegyek? Lent

Figyelt kérdés

körübelül 1 másfél hete beleragadt valamilyen bogár, szernitem muslinca vagy nemtudom a puncimba... olyan kínos mert nem tudom kiszedni viszon nem merek anyumnak szólni sőt senki másnak mert baromi kínosnak érzem :S:S

mit tegyek?

2010. ápr. 13. 20:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
azt nem tudom. egyik délután lógj el a nődokihoz.
2010. ápr. 13. 20:51
 12/32 A kérdező kommentje:
na mindegy félek a sokitól kibarkácsolom valahogy...
2010. ápr. 13. 20:54
 13/32 anonim ***** válasza:
"pinakobold..." bazz ezen mekkorát röhögtem... :D na viccet félretéve nekem is van 1 fekete folt a csiklóm mellett igaz nem mozog meg nem is fáj meg a doki szerint semmi extra, de ha a tied mozog is akkor irány a doki. anyukád előtt meg ne szégyelld.
2010. ápr. 13. 20:55
 14/32 A kérdező kommentje:
de köszönöm:)
2010. ápr. 13. 20:55
 15/32 anonim ***** válasza:
Ha fekete és mozog, akkor az bizony valami élősködő lehet. Talán lapostetű. De ha ott van egy, akkor idővel több is lesz. Kellemetlen, de irány egy doki! Minél előbb.
2010. ápr. 13. 20:58
 16/32 anonim ***** válasza:

Valóban könnyen lehet, hogy kullancs, ez veszélyes, úgyhogy menj orvoshoz. Egy kezeletlen lyme kórnak következményei vannak.

[link]

Hasonlóan néz ki?

2010. ápr. 13. 20:59
 17/32 anonim ***** válasza:
Nem anyajegy?
2010. ápr. 13. 21:39
 18/32 anonim ***** válasza:
Nem is csoda, amilyen hűvös, esős idő van, biztos csak meg akart melegedni.
2010. ápr. 13. 22:31
 19/32 anonim ***** válasza:
51%

Hogy a pic sába került oda bogár?? Szétterpesztett lábbakkal motoroztál meztelenül???

Ha látod, akkor azt ki tudod szedni! Ha több napja van bent akkor az nem mozog mert valószínűleg pár perc alatt meg is fulladt.

Ez a kérdés úgy egy kitalált f@szság ahogy van! Hagyjál minket ilyen kamu baromságokkal!!!!

2010. ápr. 13. 23:16
 20/32 MolotovPunk ***** válasza:
csipesszel
2010. ápr. 14. 00:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!