Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szorong társásgban, az soha ne is reménykedjen, hogy esetleg összejön valami?
"lehet azért vagyok ilyen, mert sokat csúfoltak, ma is sokat kritizálnak és nem tudom elfogadni magam"
Miért csúfoltak?
tudod, minden közösségben van valaki, akit kiszúrnak maguknak, de felnőttként már tudnod kellene, hogy ennek tényleg volt e oka (akkor tudsz változtatni), vagy csak gyerekes gonoszság volt, akkor meg tenni kell rá magasról.
A Rivotrilnak meg a Xanaxnak nincsenek mellékhatásai? Nem okoznak függőséget?
Igen, igazad van, minden fejben dől el, én tisztában is vagyok vele, hogy fölöslegesen szorongok, semmi okom rá, de egyszerűen ha rám jön, akkor nem tudok mit kezdeni vele, próbálom bemagyarázni magamnak, hogy minden rendben van, de akkor is félek, esetlen vagyok, nem tudom feltalálni magam.
12: De lehetnek mellékhatásai és okoz függőséget is. Ezért szedem kis dózisban, heti max 1-2 alkalommal.
Egyébként igaz az, hogy minden a fejben dől el, de ezen a szinten már segítség nélkül nem nagyon lehet változtatni. Ezért kéne egy jó pszichológus neked, aki segítene feldolgozni a gyerekkori traumákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!