Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy pár szétmegy, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pár szétmegy, akkor kié a gyerek?

Figyelt kérdés
Nem házasok. Van 3 kiskorú gyerek. A nőnek nincs munkája, de van 2 ingatlanja és GYES-t vagy GYED-et kap. A férfinek van munkája, bár nagyon keveset keres. Olyan 300.000ft/hó. Ha jogi útra terelődik, akkor mi lesz?
2016. jún. 25. 20:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
És garantált, hogy talál munkát ami megfelel a végzettségének? Nyilván nem. És addig hol lesznek a gyerekek pl. nyáron? Amikor más a második legnagyobb is sulis lesz. 3 hónap szabot nem vehet ki. A kicsi elvan a dadával. És a másik kettő? Ez érdekel hogy hoggyan oldják meg.
2016. jún. 25. 23:55
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Én megértem, hogy egy olyan nőnek, aki úgy tervezte, hogy szül három gyereket és azzal ellesz élete végéig ez óriási probléma, de a helyzet az, hogy nagyon kevés nő engedheti meg magának, hogy ne dolgozzon. A legkisebb gyerek is ovis korú, úgyhogy szépen el kell menni dolgozni. Akkor is el kéne mennie, ha maradna a házasság, mások is ezt teszik.

És igen, mindenkinek gond logisztikázni, meg a nyári szüneteket megoldani, de azért az emberek meg szokták tudni oldani (nagyszülői segítséggel, bébiszitterrel, ismerős szülőkkel összedolgozva, nyári táborokkal, stb.)

Azért ha valaki gyereket szül, akkor kutya kötelessége eltartani - és NEM CSAK az egyik szülőnek.

2016. jún. 26. 00:03
 13/14 A kérdező kommentje:

Én nagyon nem értek agyerekekhez, annyit tudok, hogy jelenleg jún-ig, a legkisebb bölcsis,a középső ovis, anagyobb most feete be az elsőt.

De én nem véleményeket kértem, hanem a kérdésre választ. Van 3-4 ügyvédem, megkérdezem azt aki illetékes.

Ha szülnék (nem fogok) akkor magyar frintba számolva min 100 milliós megtakarítással tenném.

2016. jún. 26. 00:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, bocs de te hülye vagy!!

Kezdjük ott, h 300 ezer, pláne nettóban ma magyarországon átlagon felüli keresetnek számít, különösen ha azt is figyelembe vesszük, h ez csak az egyik fél keresete....

A kérdésedre is válaszolva: általában az anyának szokták ítélni a gyerekeket, de ha a bnőd is ilyen sötét, jelen esetben attól tartok több esélye van az apának. De mivel nem házasok, ez nem is egy tipikus válás.

2016. júl. 18. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!