Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ha valaki felajánlaná,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha valaki felajánlaná, hogy el visz titeket nyaralni benne lennétek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel idegen az illető számotokra, és azt mondja nektek, hogy találkozatok,és ha kölcsönös a szinpátia, akkor el vinne nyaralni magával, úgy hogy mindent ő fizet, mindenféle kötelezettégtől függetlenül.
2016. jún. 25. 13:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tök más dolog ha egy férfi felajánlja, vagy ha egy nő kikényszeríti. Én abban az egy esetben lennék benne, ha járok az illető pasival (és ő ajánlja fel). Idegennel, ismerőssel, baráttal nem.
2016. jún. 25. 16:42
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem!

Egyértelmű, hogy nem sakkozni akar velem a nyaralás alatt, és ha nem jön be a pasi, akkor nem adok neki lehetőséget arra, hogy megerőszakoljon vagy bármi hasonló.

Nem kell engem nyaraltatni, nyaralok én magamtól is a saját pénzemből!

2016. jún. 25. 16:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem. Egy nyaralás árának fele nem ér annyit, mint egy hét ingyenszex a pasinak.
2016. jún. 25. 16:58
 14/18 anonim ***** válasza:

Idegennel nem mennék el, több okból sem.

Az viszont fura, hogy milyen okból kérdezted, mert a két helyzetnek nem sok köze van egymáshoz: egyrészt három hónap után nem vagy idegen a másiknak, másrészt azért más adott esetben egy meghívással, felajánlással élni, ha mondjuk jelentős különbség van az anyagi lehetőségeink terén, és más elvárni ilyesmit a másiktól.

2016. jún. 25. 17:07
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem volt jelentős anyagi eltérés.

A különbség annyi volt, hogy én mindig előre tervezek, hogy mikor mit veszek és rakok félre.

Ez ugye valahol lemondásokkal is jár.

2016. jún. 25. 17:34
 16/18 Sunshinedoll ***** válasza:
Te ennyire hülyének nézed a nőket lol?
2016. jún. 25. 17:49
 17/18 A kérdező kommentje:

miért is ?

Nem szándékoztam senkinek ilyen ajánlatot tenni, ha erre gondolsz

2016. jún. 25. 17:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Tessék, itt egy cikk, hogyan oldhatod meg:

[link]

2016. jún. 25. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!