Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szoktatok a fiú haverotokkal kettesben nyaralni?
Figyelt kérdés
Ismerek egy fiút ,már egy pár hete csapja nekem a szelet, nekem nagyon tetszik és úgy látom, hogy én is ő neki, viszont holnap elutazik egy haverjával együtt Spanyolországba. Azon gondolkoztam, hogy egy fiú miért utazna el egy másik fiúval kettesben nyaralni. Nem lehet, hogy melegek talán? Vagy csak én kombinálom túl? Elvileg már utaztak máskor is de általában többen szoktak menni, csak most mennek ketten.2016. jún. 17. 17:59
1/4 anonim válasza:
A megfelelo fogalom: kannyaralás. Ertsd: egy het nonstop tengerparton lazulas, bikinis lany felszedes, bikinis lannyal shotozas, bikinis lany megdugas.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez a másik amitől tartok.
2016. jún. 17. 18:09
3/4 anonim válasza:
Nem kell tulkomplikálni nem a voroslámpás negyedbe mennek és nem is a kékosztrigába.
Ha két barátnő elmegy kulfoldre nyaralni akkor ok ringyok vagy lezbikusok? Ugyan már. Mire ez a kettos mérce már megint?
4/4 anonim válasza:
Te hülye vagy bmeg
Én szoktam a haverommal kettesben nyaralni, és mindig kiverjük egymásnak, minden pasi ezt csinálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!