Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok lehurrogva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok lehurrogva egyből, ha neten (gyakorikérdések.hu-n) nem szeretnék ismerkedni?

Figyelt kérdés
2016. jún. 23. 09:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én csak akkor akadok ki, ha tudom, hogy szerencsétlen lány/nő már a kérdés kiírása közben elhasznált egy 100-as papír zsebkendőt, annyira sír, hogy senkije nincs, meg "öngyi" lesz, meg stb., de a lehetőséget nem használná ki. Akkor minek is kell kiírni a kérdést? Olyan válaszokat vár, amire saját maga is rájött, hogy pl.: Ismerkedj a baráti körben, menj szórakozni, stb. Nekem ha kell valami,vagy valami kínom van, és ezt szeretném megoldani, akkor minden lehetőséget megragadok, nincs az,hogy ez ezért meg azért nem jó ezek csak kifogások. Aki nem ragadja meg a lehetőséget az csak sajnáltatni akarja magát.
2016. jún. 23. 11:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Volt, hogy én is magányosnak éreztem magam, és kilátástalan volt, hogy legyen bárkim, de még akkor se állnék le itt "ismerkedni", se sehol a neten.. Még mindig azt mondom, hogy mindenkinek szíve joga eldönteni.
2016. jún. 23. 11:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Szíve joga eldönteni, de akkor ne siránkozzon, meg ne kérjen segítséget,ha nem fogadja el!
2016. jún. 23. 12:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért nevetségesnek tartom, mikor valaki kér tanácsot, hogy hol tudna ismerkedni a neten kívül, és 10 válaszból 7 az, hogy a neten, meg kap 100 privátot... Miért nem lehet normálisan a kérdésre válaszolni ilyenkor? :D
2016. jún. 23. 12:09
 15/16 anonim ***** válasza:
De mindenki csak nyilvanvalo otleteket tudna mondani, hogy bulik, konyvtar, menjen turazni, barati kor...persze neten nem a legjobb, de szerintem meg kell adni a lehetoseget ennek is. Es ezt mondom ugy, hogy nem szoktam rairni ilyen "maganyos" kerdeseknel senkire. 14es reszben neked irom. :)
2016. jún. 23. 13:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Pedig néha a táltos kiscsikó a szemétdombon hever. Azt,hogy táltos e nem tudod meg amíg meg nem eteted parázzsal. Vond kérdőre a szüleid, hogy miért nem mesélték soha ezt a mesét neked :)
2016. jún. 23. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!