Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok tudja, hogy aktívak vagytok a gyakorikerdesek.hu-n? Ha igen, mit szól hozzá?

Tudja, de nem nagyon érdekli csak röhög rajtam. :D Az internet egyik pöcegödrének tartja.
Én munkában szoktam olvasgatni, ha unatkozom. Némelyik kérdés tényleg érdekes élethelyzetet vet fel.
24L

Tudja, de nem érdekli...
Függ
őségből, valahogy le kéne rakni ezt a rohadt telefont, de már teljesen belepistultam... Az sem segít, hogy egyedül dolgozon egy raktárban ami kong az ürességtől, napi 8 órában csak itt kommunikálok...
30/f

O spec rohog rajta, en pedig rohogni jarok ide szenzacios keredesek, elkepeszto valaszok, full olyan mintha az egesz valami elmaradott faluban jatszodna, vagy ovodasok beszelgetnenek egymas kozott:-))
Imadom, zsenialis:-))
30/N

Ha utazom, telón ezt nézem :-D Jókat mulatok :-)
Tudja a párom, de őt nem érdekli, szoktam mesélni amit olvasok hülyeségeket.
42N

Igen tudja, itt ismerkedtünk meg 😍 szóval alapból nem gáz. Csak sajnos mostanában kicsit függő lettem 😐
amiért ide járok: Unaloműzés, néha vigyorgás, beszélgetés, segítség másoknak, ha igény van rá
43/f

Aktív vagyok itt. A jelenlegi párom még nem tudja. Szégyellném ha kiderülne. Ő elég komoly férfi. Az exem tudta, de ő számítógép függő volt.
Én is ilyen pöcegödör oldalnak tartom és cikibb hogy ha rámjön egy nap több kérdést os kiírok.
25n

9. Vagyok.
Az lemaradt hogy főként időtöltés miatt vagyok itt. Másrészt ha felmerül bennem valami, kiírom kérdésnek.
Régebben a szex kategória érdekelt, de ez már nem nyújt újdonságot.
Az utóbbi időben főleg a felnőtt párkapcsolatok témát olvasgatom.
Egy időben még a divat is ment, bár mostanában is megnézem néha.
Ha úgy használjuk, lehet tanulni belőle. De összesegeben inkább időlehúzó, mint informativ oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!