Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párotok tudja, hogy aktívak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotok tudja, hogy aktívak vagytok a gyakorikerdesek.hu-n? Ha igen, mit szól hozzá?

Figyelt kérdés
És ha már itt tartunk, ki miért "jár" ide? Tényleg kíváncsi vagyok, a korotokat és a nemeteket is szőjétek bele a válaszba, köszi!
2016. márc. 11. 08:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%

Tudja, de nem nagyon érdekli csak röhög rajtam. :D Az internet egyik pöcegödrének tartja.

Én munkában szoktam olvasgatni, ha unatkozom. Némelyik kérdés tényleg érdekes élethelyzetet vet fel.

24L

2016. márc. 11. 08:57
 2/24 anonim ***** válasza:
60%
Mi az a gyakorikérdésekponthu?
2016. márc. 11. 09:08
 3/24 anonim ***** válasza:
74%

Tudja, de nem érdekli...

Függ

őségből, valahogy le kéne rakni ezt a rohadt telefont, de már teljesen belepistultam... Az sem segít, hogy egyedül dolgozon egy raktárban ami kong az ürességtől, napi 8 órában csak itt kommunikálok...

30/f

2016. márc. 11. 09:15
 4/24 anonim ***** válasza:
80%

O spec rohog rajta, en pedig rohogni jarok ide szenzacios keredesek, elkepeszto valaszok, full olyan mintha az egesz valami elmaradott faluban jatszodna, vagy ovodasok beszelgetnenek egymas kozott:-))

Imadom, zsenialis:-))

30/N

2016. márc. 11. 09:29
 5/24 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudja. Nem azért, mintha titok lenne, de őt nem érdeklik az ilyen IQ gyenge oldalak. Én is csak trollkodni járok ide :D
2016. márc. 11. 09:36
 6/24 anonim ***** válasza:
76%

Ha utazom, telón ezt nézem :-D Jókat mulatok :-)

Tudja a párom, de őt nem érdekli, szoktam mesélni amit olvasok hülyeségeket.

42N

2016. márc. 11. 09:39
 7/24 anonim ***** válasza:
74%

Igen tudja, itt ismerkedtünk meg 😍 szóval alapból nem gáz. Csak sajnos mostanában kicsit függő lettem 😐

amiért ide járok: Unaloműzés, néha vigyorgás, beszélgetés, segítség másoknak, ha igény van rá

43/f

2016. márc. 11. 10:02
 8/24 anonim ***** válasza:
87%
Tudja. Semmit. Egy egy fórum. Nem társkereső, vagy ismerkedő. Legalábbis én csak fórumnak tekintem. Unalmas perceimben nézek fel ide, hátha tudok 1-1 kérdésre hasznos választ adni. Ennyi. 31/nő
2016. márc. 11. 10:09
 9/24 anonim ***** válasza:
58%

Aktív vagyok itt. A jelenlegi párom még nem tudja. Szégyellném ha kiderülne. Ő elég komoly férfi. Az exem tudta, de ő számítógép függő volt.

Én is ilyen pöcegödör oldalnak tartom és cikibb hogy ha rámjön egy nap több kérdést os kiírok.

25n

2016. márc. 11. 10:31
 10/24 anonim ***** válasza:
91%

9. Vagyok.

Az lemaradt hogy főként időtöltés miatt vagyok itt. Másrészt ha felmerül bennem valami, kiírom kérdésnek.

Régebben a szex kategória érdekelt, de ez már nem nyújt újdonságot.

Az utóbbi időben főleg a felnőtt párkapcsolatok témát olvasgatom.

Egy időben még a divat is ment, bár mostanában is megnézem néha.

Ha úgy használjuk, lehet tanulni belőle. De összesegeben inkább időlehúzó, mint informativ oldal.

2016. márc. 11. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!