Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párotok tudja, hogy aktívak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotok tudja, hogy aktívak vagytok a gyakorikerdesek.hu-n? Ha igen, mit szól hozzá?

Figyelt kérdés
És ha már itt tartunk, ki miért "jár" ide? Tényleg kíváncsi vagyok, a korotokat és a nemeteket is szőjétek bele a válaszba, köszi!
2016. márc. 11. 08:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most stresszoldónak kell, meg néha információt gyűjtök, más kategóriában.
2016. márc. 11. 10:45
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudja, de nem igazan foglalkozik vele. Azert szoktam feljonni ide, m neha vannak hasznos infok bizonyos kategoriakban.
2016. márc. 11. 11:19
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Engem érdekelnek az emberek, de senkivel sem tudok beszélgetni. A véleményemet sem tudom senkinek elmondani.

Erre pedig mindenkinek szüksége van.

A környezetemben nincs senki, aki ezt megértené, ha elmondanám, hogy ide írok, mindenki lenézne.

Bár az engem érdeklő témák sem érdeklik őket, ezért is nem tudok velük beszélgetni.

Ez az oldal pótolja a kommunikációt, nem helyettesíteni akarom vele, mert ez divat, hanem nincs más lehetőségem.

2016. márc. 11. 11:50
 14/24 Költőnő? ***** válasza:
90%

Tudja, régebben ő is látogatta jobban az oldalt. Ma már egyáltalán nem jár fel. Nem zavarja, szoktam neki néha mesélni.

Ilyenkor mondjuk mindig megkérdi h mijafakknak járok én ide :)

2016. márc. 11. 11:56
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen tudja. Együtt szoktunk sírva röhögni a kérdéseken. :D 35/F
2016. márc. 11. 12:00
 16/24 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, tanulságosak voltak! Én senkit nem pontoztam le, számomra mindenki válasza egyformán értékes. Az ezután következőket is kíváncsian fogom olvasni.
2016. márc. 11. 12:10
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer látta megnyitva nálam, értetlenkedett 2percnyit, mi ez. Eddig terjedt az érdeklődése irányomban, ja minden téren.

N38

2016. márc. 11. 12:32
 18/24 opened paradise ***** válasza:
82%

Tekintve,hogy itt ismertem meg...:D

Még mikor regisztráltam.

18 évesen. És valahogy úgy alakult,hogy most,3 évre rá összejöttünk.

De pont egymás miatt nem vagyunk már olyan aktívak.

2016. márc. 11. 12:35
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudja, nem nagyon érdekli, néha olvasok neki gáz kérdéseket és akkor csak néz, mik vannak... :)
2016. márc. 11. 12:38
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Az enyèm tudja,hülyesègnek tartja nem èrdekli,nèha kicsit haragszik èrte.Van nagyon sok hülyesèg az oldalon,de lehet tanulni az itt olvasottakból sokat.Èn itt jöttem rá mèg idöben ,hogy kicsit elhanyagolom a nejem,változtattam , bár ebbe a külföldi munka is szerepet játszott.45f
2016. márc. 11. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!