Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párotok tudja, hogy aktívak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotok tudja, hogy aktívak vagytok a gyakorikerdesek.hu-n? Ha igen, mit szól hozzá?

Figyelt kérdés
És ha már itt tartunk, ki miért "jár" ide? Tényleg kíváncsi vagyok, a korotokat és a nemeteket is szőjétek bele a válaszba, köszi!
2016. márc. 11. 08:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Tudja néha együtt röhögünk a kérdéseken. Unalomból jövök ide meg élvezem a vitákat :D Szívesen válaszolok az értelmes kérdésekre is. És szerintem tanulmányt lehetne írni a felhasználókról. Hihetetlen emberekbe lehet belefutni itt.

20/l

2016. márc. 11. 14:05
 22/24 anonim ***** válasza:

A baratom tudja es nem zavarja.

En a troll poenokert jarok ide nevetni! Sot sok minden bearanyozza az eletem miattatok! Idonkent adok segito tanacsot.

Peldaul miattatok buszken mutogatom a baratomnak, ha budos a labam! Sot szeretem azota! Az o budos labat is megszagolom es Ratok gondolok es nevetek!

Rajottem, h barmilyen vagyok, mindig lesz rajongotabora! Azota felvallalom a hibaimat, furabb szokasaimat masok elott.

Mindenkinek csodas napot! Koszonom, h vagytok!

N

2016. márc. 11. 16:42
 23/24 anonim ***** válasza:
51%

Melyik barátnőm? :D

Ők is feljárnak néha, de a nevemet egyiknek se mondtam el. Tudod mikor, hogy lássák, hogy oltom szénné a népet? :D

2016. márc. 11. 17:53
 24/24 anonim ***** válasza:

Melóba unalmamban szoktam és azt is tudom exem is nézegette, régen még olvasott is fel kérdéseket nevettünk együtt :D

Sőőt egyszer egy véletlen folytán rá ismertem és írtam neki privátot és a gyanúm beigazolódott. Tanácsot kért, hogyan tudná lezárni a múltját. Annyit írtam neki, hogy soha nem ízlett a fősztje tanuljon meg főzni persze válasz nem jött de én jót mulattam.

Lényegében tényleg sok jó kérdés van itt és néha fogom a hasam, hogy lehetnek ilyenek az emberek

21\F

2016. márc. 13. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!