Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok lehurrogva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok lehurrogva egyből, ha neten (gyakorikérdések.hu-n) nem szeretnék ismerkedni?

Figyelt kérdés
2016. jún. 23. 09:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

Mert ők természetesnek veszik, hogyha rád írnak akkor ismerkedni kell.

Én is megkaptam már a magamét, hogy nem akartam, mert van párom.

2016. jún. 23. 09:30
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Ha olyan kérdéseket írsz ki, hogy nincs senkid, magányos vagy, nincs hol ismerkedned, és sosem lesz senkid (kérdőjel), de ennek ellenére mindenkit visszautasítasz, aki rád ír, mert te nem ismerkedsz neten, akkor a lehurrogás teljesen érthető.
2016. jún. 23. 09:46
 3/16 anonim ***** válasza:
27%
Eddig 7 nőt fektettem meg innen. Hajrá:)
2016. jún. 23. 09:48
 4/16 anonim ***** válasza:

Mert (gondolom) sokaknak már csak ez maradt és a kilátástalanságukban itt próbálkoznak és hát kiakasztja őket, ha valaki nem preferálja az ismerkedésnek ezt a formáját.

Egyébként én sem ismerkedem neten, mert az mindig egy zsákbamacska, hiába tetszik egy csaj képen, hiába jó fej a levelezés közben, ha személyes találkozásnál nem érzek vonzalmat iránta, akkor az egész netes b_kodás kukába dobott idő...Mert a vonzalom elsősorban ilyeneken múlik, mint az illat,hangszín,mozgás,testtartás stb. nyilván az is számít, hogy hogy néz ki a másik, meg lehet e vele beszélgetni, de ezek csak kis összetevői a dolognak. Én eddig 11 lánnyal találkoztam netről, mindegyik nagyon jó fej volt írásban és tetszettek a képen, személyesen viszont mindössze 1 volt aki be is indított bennem valamit, róla pedig később kiderült ,hogy összevissza hazudott nekem, szóval nekem a netes ismerkedésből ennyi épp elég volt. Azóta megtaláltam a páromat a személyes ismertségi körömben, hamar eldőlt, hogy vonzódunk egymáshoz és ezután kezdtünk el ismerkedni, azóta is együtt vagyunk, szerintem így van értelme a dolognak.

2016. jún. 23. 09:50
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
#3 és a hetedik után felébredtél :D
2016. jún. 23. 10:22
 6/16 anonim ***** válasza:

# 5

Lehet irigykedni, de érik a 8.:)

2016. jún. 23. 10:24
 7/16 anonim ***** válasza:
50%
Eleve nincs is itt annyi nő :D
2016. jún. 23. 10:34
 8/16 anonim ***** válasza:
Mert sokszor elég buta kifogásokkal jönnek, és nem is azt mondják, hogy nekik nem tetszik ez a forma, hanem, hogy _nem lehet_ ilyet csinálni. Szóval nem személyes véleményük van, hanem csak a felelősséget hárítják azzal, hogy meg akarják mondani, másnak sikerülhet-e.
2016. jún. 23. 10:52
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
#2 miért lenne érthető? Nem vagyok hajlandó neten "ismerkedni", akkor se, ha magányos vagyok. Csinálja aki akarja, de én nem fogom, és azt hiszem teljesen jogom van ezt eldönteni :D Milyen alapon szól be bárki emiatt? :D Van, aki meg szórakozóhelyen nem hajlandó ismerkedni, azt is szóljuk le? Hadd döntse már el mindenki saját maga, hogy mit akar :D
2016. jún. 23. 11:08
 10/16 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ, hogy milyen kérdést írtál ki, ahogy #2es is mondta. Vagy az olyat tényleg nem értem, aki kiirja hogy milyen magányos meg nem találják meg őket a pasik, de igazából meg sem adja a lehetőséget hogy megtalálja bárki is, mert "ittt neeem ismerkedeeek" .
2016. jún. 23. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!