Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok lehurrogva egyből, ha neten (gyakorikérdések.hu-n) nem szeretnék ismerkedni?
Mert ők természetesnek veszik, hogyha rád írnak akkor ismerkedni kell.
Én is megkaptam már a magamét, hogy nem akartam, mert van párom.
Mert (gondolom) sokaknak már csak ez maradt és a kilátástalanságukban itt próbálkoznak és hát kiakasztja őket, ha valaki nem preferálja az ismerkedésnek ezt a formáját.
Egyébként én sem ismerkedem neten, mert az mindig egy zsákbamacska, hiába tetszik egy csaj képen, hiába jó fej a levelezés közben, ha személyes találkozásnál nem érzek vonzalmat iránta, akkor az egész netes b_kodás kukába dobott idő...Mert a vonzalom elsősorban ilyeneken múlik, mint az illat,hangszín,mozgás,testtartás stb. nyilván az is számít, hogy hogy néz ki a másik, meg lehet e vele beszélgetni, de ezek csak kis összetevői a dolognak. Én eddig 11 lánnyal találkoztam netről, mindegyik nagyon jó fej volt írásban és tetszettek a képen, személyesen viszont mindössze 1 volt aki be is indított bennem valamit, róla pedig később kiderült ,hogy összevissza hazudott nekem, szóval nekem a netes ismerkedésből ennyi épp elég volt. Azóta megtaláltam a páromat a személyes ismertségi körömben, hamar eldőlt, hogy vonzódunk egymáshoz és ezután kezdtünk el ismerkedni, azóta is együtt vagyunk, szerintem így van értelme a dolognak.
# 5
Lehet irigykedni, de érik a 8.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!