Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha "szenvedek"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha "szenvedek" miatta?

Figyelt kérdés
Van egy srác,kb.pár hónapja tetszik,suliban mindennap látom,de én egyszerűen képtelen vagyok odamenni hozzá,és megmondani neki hogy mennyire tetszik nekem.De folyton ő jár a fejemben,majdnem minden éjjel vele álmodok,pl.tegnap is:)És mindig amikor egy-egy újabb lehetőséget elszalasztok,magamat őrlöm.Meg az a baj,hogy nem tudom hogy én bejövök-e neki,vagy sem.Egy párszor volt hogy nézett,aztán amikor ránéztem,elnézett,volt hogy szemeztünk,de ritkán.Mostanában már semmi jelét nem mutatja hogy tetszenék neki,én viszont beleörülök,ha nem ismerhetném meg.De nem merek odamenni hozzá.Olyan sz*r ez a helyzet:(
2010. ápr. 13. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbálj meg ismerkedni vele .. lehet ő is csak félénk :)
2010. ápr. 13. 14:45
 2/3 anonim válasza:
Hmmm... Barátnős, kerülővel támadós, kikérdezős? Egy próbát megér. És ne várj vele sokat! Holnap beszámolót várunk!!!
2010. ápr. 13. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:

ehh.. nem mersz odamenni hozzá megkérdezni.. hát az cumi.. vegyél egy nagy levedőt menny oda hozzá és beszélgess vele mondd meg neki hogy tettszik kerek perec.. ez általában mindenkit letaglóz főleg a te korodban... mert gondolom nem vagy valami idős szerintem oyan 14-17 között lehetsz..

jah és am tök felesleges ezen rágni magad.. kb lessz még 1000 fiu akinek tettszeni fogsz életed során.. és a lányoknak akiknek ennyire nincs önbizalmuk ezek a fiuk annyira sebezhető ponton fognak eltalálni hogy nagy gond lehet belőle..

2010. ápr. 13. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!