Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan itt olyan aki fősulin/egyetemen ismerte meg a párját? Adjatok egy kis reményt.
Jelenleg 18 éves középiskolás lány vagyok. Nem volt még normális párkapcsolatom, mert egyszerűen nem találkoztam hasonló felfogású emberrel. Korosztályom csak a bulikkal, berúgással vagy a "d.gással" tud csak foglalkozni. Barátaim sincsenek épp a beilleszkedési problémák miatt.
Jövőre megyek továbbtanulni. Ez némi pozitivitással tölt el, hiszen ott hátha hasonló érdeklődésű emberekkel fogok találkozni, vagy csak kicsit "érettebbekkel" . Remélem, hogy találok barátokat, talán még társat is.
Van még reményem? Ti hogy ismerkedtetek meg? Mióta tart a szerelem?
:)
Szia :)) Az egyetemi élet azért már teljesen más, mint a gimis. Itt többnyire már kicsit érettebbek a fiatalok, és egyetértek az első hozzászólóval :))
Én is az egyetem alatt ismertem meg a páromat :)
Melyik egyetemre mész? Megdugnàlok szìvesen egy buli utàn, ha az enyémre és jól is nézel ki.
Egy felsőbb éves
Kérdező valòszìnű ilyen visszahúzòdò szemüveges csaj lehet, aki a tanulàsnak él.
Én meg a kurv. knak és a kàbìtòszernek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!