Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rám mászott az autós oktatóm....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rám mászott az autós oktatóm. Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Szóval egy 50-egynéhány éves, családos emberhez jártam vezetni. Eléggé perverz volt már az elején, de akkor még poénnak fogtam fel, gondoltam legalább nem unalmasan telik az óra. Aztán ahogy telt az idő, egy csomószor elmondta, hogy én vagyok a kiskedvenc, és hogy mennyire bombázó vagyok (pedig rohadtul nem), és így meg úgy dicsért. Ez azzal is járt, hogy sokszor fogdosta a combom, és olyan is volt, hogy továbment, de akkor azért rászóltam. Borzasztó naiv vagyok, tudja, hogy nincs senkim, egy csomószor meg is hívott kávéra vezetés alatt, én hülye meg nem utasítottam vissza. A dologhoz hozzá tartozik, hogy tegnap levizsgáztam forgalmiból, ő meg elhívott autókázni, persze a nagy örömömben meg egyben fáradtságomban igent mondtam, de utólag tudom, hogy mit akar. Mégis mit mondjak neki majd? A lánya tudtommal egyidős velem. Soha nem tennék olyat, amivel árthatnék a családjának.
2016. jún. 17. 16:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

#18: 15-ös vagyok és én értem,miről beszélsz, csak te nem,hogy én miről.

Én tisztában vagyok vele,hogy még lesznek közös dolgaitok. De én arról beszéltem, hogy ha már mindent lerendeztél vele, akkor soha többet nem kell vele találkoznod..

2016. jún. 17. 22:20
 22/27 anonim ***** válasza:
Beszèltèl vele azóta?
2016. jún. 18. 15:58
 23/27 A kérdező kommentje:
Beszéltem, igen. Jött délután, én meg a lehető legközömbösebben próbáltam neki megmondani, hogy átgondoltam a dolgot, és inkább nem megyek. Igazából nem erőltette szerencsére, ennél több magyarázatot nem is kellett mondanom. Szóval mondhatni ennyivel megúsztam, aztán ha még próbálkozik, akkor ugyanígy visszautasítom.
2016. jún. 18. 17:05
 24/27 anonim ***** válasza:
Na látod! Ennyi az egész! :)
2016. jún. 18. 17:51
 25/27 Titusztitusz ***** válasza:
Ugye hogy semmi olyan nagy dolog nem volt abban, hogy "leállítsd" a kissé tolakodó oktatót,kérdező? Viszont azzal NAGY HIBÁT KÖVETTÉL EL annó, amikor nem így viselkedtél már a kezdetektöl is a fickóval...A férfiak már csak olyanok, hogyha BIZONYTALANSÁGOT-FÉLÉNKSÉGET látnak egy nőn, akkor rögtön megbátorodnak...(Vagy legalábbis a szemetebbjei-pofátlanabbjai...) Ez akkor ugye jó lecke volt, és a továbbiakban akkor már tudni fogod magadtol is, hogy mit és mennyit engedj meg olyan fickóknak, vén krampuszoknak, akikhez kényes kapcsolat-munkakapcsolat fűz...További szépeket akkor neked a magam részéröl...(És remek csajszi lehetel...Bár minden nő olyan erényes, és erkölcsös lenne mint te...Ez esetben nem itt tartana ez az ország se többek között...)
2016. jún. 19. 11:14
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Kicsit kihasználta amúgy a helyzetemet. Úgy értem, inkább koncentráltam a vezetésre, minthogy arra, hogy elkezdjek vele ellenkezni, és ezt ő is tudta nagyon jól. Kicsit utánaolvastam a témának, és rájöttem, hogy nem is én vagyok az egyetlen, aki így járt, elég megdöbbentő. Persze biztos vannak rendes oktatók is, mint az egyik válaszolóé, hát nekem pont nem olyat sikerült kifognom. De amúgy róla is kiderült időközben, hogy másnál is bepróbálkozik, ha nincs senkije. Hát sajnos ez van.
2016. jún. 19. 12:00
 27/27 Titusztitusz ***** válasza:
Szia kérdező...Még egy jó tanács akkor a továbbiakra...Ilyesmi esetekben, mint amilyenbe te is kerültél, azt szokták még csinálni az önérzetes nők, hogyha nem szeretnék felvállalni a "tanár -diák viszony" kismértékü megromlását a tolakodó oktatók visszautasítása kapcsán, hogy ÁTKÉRIK MAGUKAT EGY MÁSIK OKTATÓHOZ...Vagy ők maguk keresnek egy másik oktatót...
2016. jún. 19. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!