Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Semmilyen egyéb indokból nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmilyen egyéb indokból nem akarok társalogni egy nővel, csak olyannal, aki bejön, akitől többet szeretnék. Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés

Akármilyen helyzetben vagyunk, csak azzal beszélgetek el szívesen, akivel szexelni szeretnék és/vagy esély lenne kapcsolatra. Akkor is, ha az adott nőnek komoly kapcsolata van már, csak azért ismerkedem meg vele, hogy hátha majd egyszer szakítanak vagy le akarná váltani a társát rám. Egyébként semmi más indokkal nem ismerkedek meg, nem vagyok kíváncsi a társaságára, csak a barátaiméra. Pedig lehet, hogy egyébként jó fej lenne, de ha nem tetszik, nem lehet a dologból több, akkor nem érdekel. (kivéve, ha van valami egyéb indok, amiért szükséges megszólítanom az adott nőt)

Ezzel más is így van?

2016. jún. 15. 14:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy újabb ok amiért egyre jobban kiábrándulok a világból és a férfi nemből. Ha ezt megtudnám valakiről, még akkor is örökre elvágná magát nálam, ha én pont kegyesen beleesek abba a körbe akivel beszélni akar. Gondolom akkor anyáddal, tesóddal (ha esetleg lány), nőrokonoddal sem beszélsz... Hisz semmi hasznuk. A barátaid meg jó hogy okosnak tartanak. Ahhoz már elég fogyatékosnak kell lenni, hogy olyanokkal lógj akik egy parasztnak tartanak, na meg azok nem is akarnának veled lenni. Ez kb akkora érv, mint hogy a 80 éves anyám szerint én vagyok a legszexibb a világon.
2016. jún. 15. 17:48
 22/28 anonim ***** válasza:
85%
Kedves kerdezo az idiota Titusszal vagy egy sulycsoport ebbol leszurheted a kovetkeztetest
2016. jún. 15. 18:02
 23/28 anonim ***** válasza:

Lehet gáz, de én meg pont így vagyok a pasikkal :D

Próbálkoztam férfiakkal is jóban lenni baráti szinten, sokáig erőltettem, de ha "úgy" nem jött be az illető, egyszerűen érdektelen voltam...

Nem tartom magam ettől emberi selejtnek, 70es IQjúnak, talán bizonyos ösztönök jobban megvannak bennem.

nyugi Kérdező, éld az életed ahogy akarod, ilyenek vagyunk, kész :D reklámozni nem kell :)

2016. jún. 15. 19:43
 24/28 A kérdező kommentje:
Én ahogy másokon látom, szerintem amúgy is a fiú-lány barátságok többsége ilyen, hogy általában a pasi többet akar, a csaj meg nem akar semmit, de így legalább maga köré csavarja, kihasználja a pasit, hogy az megtesz neki mindenféle szívességet... egészen addig, amíg foglalt nem lesz a csaj vagy gyűrű nem kerül a kezére. Olyankor hirtelen eltűnnek a fiúbarátok. Ugye?
2016. jún. 15. 19:50
 25/28 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Nálam sosem volt ez. Amúgy elég gyerekes azzal próbálni igazolni a felszínességed, hogy "de hát más is ilyen".
2016. jún. 15. 20:04
 26/28 anonim ***** válasza:
68%

milyen undorítóak az emberi kapcsolatok. :D

igazából valamennyire normális ez, mivel sokan ilyenek. az hogy ez jó-e már más kérdés. én mindig megszakítottam a kapcsolatot olyan fiú barátokkal, akik így gondolkoztak. számomra visszataszító, hogy csak a szerelmes, szexet lássák bennem.

ez is röhejes, hogy egy fiú lány barátságban a nő biztos kihasználja a fiút.

nekem van több fiú barátom is, és kölcsönösen segítjk egymást, tanácsot adunk egymásnak, megbeszéljük a problémáinkat. szerintem ez az ideális. igazából csak neked baj az, hogy ilyen vagy. te maradsz ki valami jóból.

2016. jún. 15. 20:16
 27/28 anonim ***** válasza:

A férfiak többsége ilyen. Én nem, de ettől sem jobb vagy rosszabb nem vagyok.

A nők a "húspiacon" érzik magukat egyből beárazva ettől. De a férfiak mentalitásban és témákban, főleg hogy az utóbbiakban mi a fontos jelemzően mást gondolnak. Mêg egy adott szakmát jólvégezve is szélsőségesen különbözően tudja látni úgyan azt egy nő, mint egy férfi.

Amúgy a legtöbb nő is csak olyan pasikkal beszélget akivel többet is eltudna képzelni, nőveli az egoját, vagy gyerek státuszba teszi a másikat max.

Nagyon sok esetben három-öt beszélgetés után, "nyomnélkül" eltüntek lányok és nők körülem mert nem akartam többet tőlük, haverságnál vagy barátságnál. ...

Ne legyen már senki álszent!

2020. ápr. 26. 21:52
 28/28 anonim ***** válasza:

Vagyis inkább leárazva érzik magukat ettől.

Egészséges nők vágynak arra, hogy vágyanak rájuk. Baromira nem veszik ilyenkor figyelembe, hogy esetleg az illető férfinak testi túlajdonságokban akár szöges ellentéte jön be ...

2020. ápr. 26. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!