Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Semmilyen egyéb indokból nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmilyen egyéb indokból nem akarok társalogni egy nővel, csak olyannal, aki bejön, akitől többet szeretnék. Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés

Akármilyen helyzetben vagyunk, csak azzal beszélgetek el szívesen, akivel szexelni szeretnék és/vagy esély lenne kapcsolatra. Akkor is, ha az adott nőnek komoly kapcsolata van már, csak azért ismerkedem meg vele, hogy hátha majd egyszer szakítanak vagy le akarná váltani a társát rám. Egyébként semmi más indokkal nem ismerkedek meg, nem vagyok kíváncsi a társaságára, csak a barátaiméra. Pedig lehet, hogy egyébként jó fej lenne, de ha nem tetszik, nem lehet a dologból több, akkor nem érdekel. (kivéve, ha van valami egyéb indok, amiért szükséges megszólítanom az adott nőt)

Ezzel más is így van?

2016. jún. 15. 14:09
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

"Attol meg, h szellemi munkat vegzel, nem jelenti azt, h IQ bajnok is vagy."

De az ismerőseim annak tartanak. (ennél szerényebben már nem lehet megfogalmazni)

2016. jún. 15. 14:58
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát...ez...szánalmas.
2016. jún. 15. 14:59
 13/28 anonim ***** válasza:

Ez tok jo mikor az emberek itt oltogatjak a másikat, es ok is pont ugyanezt csináljak. Mindenki hangsúlyozom mindenki ugy köt kapcsolatokat, hogy valami haszna legyen belőle. Meg ha onzetlennek tűnik is, akkor is az A haszna, hogy jo érzéssel tolt el, valakinek segiteni, ez a belso motivaciod. De ott van mögötte az érdek.

Nem rég hallgattam egy érdekes podcastot mennyire befolyásolja az embereket a másik kinézete. S tudatalatt, a szebb, cukibb emberekkel, automatikusan kedvesebben kezeljük 20-25% . szoval szerintem nálad ez a tudatalatti programm felnagyitodot. Nincs ezzel semmi baj, hidd el sokan gondolkodnak hasonlóan. Nem tudsz fizikailag mindenkivel törődni, s ha azt választod, hogy a potenciális nőkre hegyezed ki ezt, akkor fogadd el, hogy igy van. Ez sem különb annál, mint, aki a karriere érdekében, direkt csak a munkateruleten dolgozokkal szocializalodik.

2016. jún. 15. 15:25
 14/28 A kérdező kommentje:

Végre valaki, aki rendesen leírta. Igen, sokat számít az önismeret, és sok az álszent ember. Legalább annyit már biztosan tanultam ennek a kérdésnek a kiírásából, hogy inkább legyen az ember álszent másokkal szemben... akkor is, ha esetleg mások is ugyanúgy állnak hozzá, mint én.

Ezért tettem fel itt a kérdést, és nem olyannak fedtem fel, aki ismer engem. :)

Ezzel van tele a világ, álszentséggel, hazugságokkal, titkolózással, képmutatásokkal...

2016. jún. 15. 15:35
 15/28 anonim ***** válasza:
És felszínességgel.
2016. jún. 15. 15:39
 16/28 Titusztitusz ***** válasza:
Igen...Ezzel énis így vagyok mindig...Szóval valszeg normális a dolog...(Vagyha mégsem, akkor már ketten nem vagyunk normálisak...)
2016. jún. 15. 15:41
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyen diplomás sggfejet ismerek én is. Attól hogy valami gyakori még nem normális.
2016. jún. 15. 15:42
 18/28 anonim ***** válasza:
Csapjátok mgatokhoz Shaq*rit is és máris trióba vagytok!
2016. jún. 15. 15:44
 19/28 A kérdező kommentje:
Mégegyszer kiemelem: nem feltétlenül szexre gondoltam, hanem szerelemre is. És ez ugyanúgy igaz, ha van barátnőm, mert akkor nem érdekel az összes többi, legalább nem lenne miért féltékenykednie.
2016. jún. 15. 15:47
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most dicsérjünk meg? Szerinted ez erény?
2016. jún. 15. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!