Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfitől megkérdezik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfitől megkérdezik, miért lakik még majd' 30 évesen vagy afelett a szüleinél, miért mindig az a kifogás, hogy nem akar egyedül albérletet fizetni?

Figyelt kérdés
Hangsúlyoznám az EGYEDÜL szó. Sose hallottak még olyanról, hogy valaki többedmagával vett ki albérletet, tehát minimum feleződött a költség? Vagy azt gondolják, hogy a "nem a szüleivel él" egyenlő azzal, hogy egyedül fenntart egy lakást? Nem érzik, hogy ez csak egy jelzésértékű dolog, hogy képes önállóan is élni?
2016. jún. 14. 15:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
off: Irigylem azokat, akik békében megvannak a szüleikkel, az én szüleimmel állandó a robbanásveszély, ezért sokkal nyugisabb tőlük külön.
2016. jún. 14. 19:06
 12/16 anonim ***** válasza:

Abszolút riasztó egy 30 éves szüleivel élő férfi. Én legalábbis amiken keresztül mentem a párom miatt, biztos hogy soha többet nem kezdenék ilyennel.

Viszont mi megnéztük és min. 70 ezer nálunk egy kis albérlet. Pedig nem vagyunk pestiek. Ráadásul nagy rá a kereslet is, reggel meghirdetik, délután telefonálókat már kiröhögik, hogy 500 telefonálóval ezelőtt elkelt.

Szóval a 70 ezer az úgy kb. az én fizetésemet elvinné, az övé magasabb, de abból spórol saját lakásra, ha viszont abból álljuk a kaját és a napi fogyócikkeket, akkor már nem biztos, hogy tud értelmes összeget megtakarítani.

Nekem mondjuk úgy is megérné, mert az önálló nyugodt élet a tét, de mivel őt nem zavarják a saját undok szülei, ezért neki nem vonzó az ajánlat.

Sokkal kényelmesebb neki, hogy anyuka főz rá napi szinten, mossa és vasalja a ruháit stb.

2016. jún. 15. 12:02
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, naná, h nem vonzó az ajánlat, mikor anya reggel csomagol szendót, este vacsorával várja, az albiban meg kenhetné magának a szendvicset. De csak akkor, ha előtte bevásárolt a boltban és hazacipelte, majd bepakolta a a hűtőbe. Amit előtte kimosott. Jah és reggel emiatt korábban is kellene kelnie, mármint a szendvicskészítés miatt. Hát bolond lesz elköltözni, majd akkor fog, ha talál egy olyan hü.lyét, aki folytatja, amit az anyja elkezdett.

Szerintem te nem olyan vagy, ezért nem költözik el veled külön.

2016. jún. 15. 12:10
 14/16 anonim ***** válasza:
65%
Szülőkkel élek, de nem szedik össze utánam a szennyes gatyát, mivel rendszeresen bevásárolok és főzök magamra (saját pénzből), takarítok, mosok, hivatalos ügyeket intézek stb. Nem kell életképtelennek beállítani valakit, csak mert éppen nincs fölös 60-70 ezer Ft-ja havonta, amit kidobhat az ablakon egy albérletre, csak azért, hogy utána elmondhassa, mennyire önálló és érett felnőtt.
2016. jún. 15. 12:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Aki lepontozott, az akár ki is fejthetné az álláspontját, illetve hogy pontosan miben nem ért egyet.
2016. jún. 15. 22:47
 16/16 anonim ***** válasza:
71%
14-es! Ezt hiába írod, hogy nem kell összeszedni utánad a szennyes gatyát stb. egyszerűen nem fogják fel, be van rögzülve a diónyi méretű agyukba,hogy aki otthon él a szüleivel, az szinte magatehetetlen. Kész vicc!
2016. jún. 16. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!