Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül kirándulni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy kicsit kirándulni, külföldre akár. Egy olcsóbb útban gondolkodtam. Sokat dolgozom, dolgoztam az utóbbi években és soha nem mentem sehova igy, messzebb akár 2 napra is. A páromnak most nincs pénze, nekem pedig kettőnkre való nincs 30.000 alatt nem jönnénk ki). Egyedül elmenni milyen lenne részemről?2016. jún. 9. 13:04
2/12 anonim válasza:
Gondold a helyébe magad, neked hogy esne hogy ő elmegy nyaralni, feltöltődni, élményeket szerezni te meg itthon maradsz. Tudnál neki örülni? Nem esne baromi rosszul?
3/12 anonim válasza:
Én se mennék így. Inkább nèznék olcsóbbat, kettőnknek...
4/12 anonim válasza:
Ilyen esetben nem mennék egyedül, ez így bunkóság.
Menjetek akkor csak egy napra, de együtt vagy keress olcsó szállást.
5/12 anonim válasza:
Nálunk nem lenne ebből gond. De 30 ezer alatt? Egy ember utazása sem jön ki több napra, belföldön sem. Esetleg menjetek egy napos kirándulásra, Bécs, Pozsony, ezek nagyjából 8 ezerbe kerülnek/fő, voltam ilyenen, nem rossz, egyébként akkor pont a párom nélkül mentem a családommal, barátokkal. Ettől függetlenül nem a legjobb megoldás tök egyedül menni, de nem sértődnék meg rajta, inkább lehet, hogy te fogod magad rosszul érezni a kirándulás alatt.
6/12 anonim válasza:
Hát én elmentem múlt hónapban. Régi álmom volt egy bizonyos külföldi hely, de csak annyi pénzem volt, amiből magamat be tudtam fizetni, párom amúgy sem tudott volna jönni, mert akkoriban kezdett az új munkahelyén. Nálunk ebből semmi gond nem volt, azt mondta, ha szeretnék menjek, én pedig egy percig nem bántam meg, hogy elmentem.
7/12 anonim válasza:
Ez függ attól is, h hány évesek vagytok, függ attól is, hogy mennyire friss a kapcsolat, milyen a bizalom és mennyire megértő a másik.
Nekem nem lenne azzal problémám, ha a párom elmenne nélkülem. Pedig nekem ő a párom és nem a barátom.
8/12 anonim válasza:
Én biztos, hogy nem mennék sehova a párom nélkül. Inkább gyűjtenék még pénzt, vagy belföldön elmennénk valahova 1-2 napra.
9/12 anonim válasza:
Szerintem siman elmehetsz egyedul is. A maganyos utaj jot tesz az embernek.
10/12 anonim válasza:
Biztos, hogy nem mennénk egymás nélkül.
Maximum Csernobilba engedném egyedül, de oda is velem akar menni, pedig én rohadtul nem kívánkozom oda. De ha el is menne oda egyedül, akkor is rosszul esne, hogy ezt a lepusztult sugárfertőzött helyet választja ahelyett, hogy valami szép helyre mennénk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!