Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül kirándulni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy kicsit kirándulni, külföldre akár. Egy olcsóbb útban gondolkodtam. Sokat dolgozom, dolgoztam az utóbbi években és soha nem mentem sehova igy, messzebb akár 2 napra is. A páromnak most nincs pénze, nekem pedig kettőnkre való nincs 30.000 alatt nem jönnénk ki). Egyedül elmenni milyen lenne részemről?2016. jún. 9. 13:04
11/12 anonim válasza:
Meg kell beszélni és ha nincs belőle baj, akkor simán mennék.
Olyan ember lehet van, aki ezen megsértődne, de olyan is, aki nem. Én biztos nem vágnám be a durcát, ha most nem lenne pénzem, de a barátnőm el akarna menni mindenképp valamerre. Most mi van, tartsam vissza hónapokig, zárjam rá a szobát? Menjen érezze jól magát, töltődjön fel és majd ha lesz pénz megyünk közösen is.
12/12 anonim válasza:
Össze vagytok nőve? Vagy ha eltávolodtok x távolságra és x időre, akkor meghaltok? Ha nem, akkor nincs min agyalni. Mocsok dolog, ha valaki szeretne valamit, de a másik ember miatt nem teheti, mert ő megsértődök/depressziós lesz/hisztizik/nincs kedve/nincs pénze. Túl rövid az élet ahhoz, hogy csak úgy eldobáld a lehetőségeket, amik elérhetővé válnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!