Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pultos lányokkal tényleg sokan próbálnak ismerkedni?
Sok pultos lány tényleg jól néz ki. Nehéz is meghódítani őket vendégként. Rengetegszer vissza kell járni és nagyon jó barátoknak kell lennetek. Ezeken felül az is kell, hogy vonzó srácnak tartson a lány.
Mindössze ennyi kell hozzá, hogy meghódítsunk egy ilyen lányt. Az az igazság, hogy csak kihívást kedvelő srácoknak való. Könnyebb bárhol máshol ismerkedni szinte. :D
Igen, nagyon sokan próbálkoznak.
Általában valóban szépek/szexik, mert pultoslánynak alapból szép lányokat vesznek fel.
Én inkább megfordítanám: nem a munkája miatt tartják szépnek, hanem a szépsége miatt - is - lett ez a munkája.
A teljes igazsághoz még az is hozzá tartozik, hogy azért is próbálkoznak többen, mint mondjuk egy titkárnőnél, mert sokkal több emberrel találkozik naponta.
Én is voltam mixer, rengeteg ajánlatot kaptam, de amióta "háttérben" dolgozom, kevesebb emberrel találkozom, azóta - értelemszerűen - kevesebben is próbálkoznak. ;)
Pultos libánál csak a lúzerek próbálkoznak, akik nem fogják fel, h az ő kva egyedinek gondolt csajfelszedő szövegüket aznap 23-adjára hallja a csaj. és rohadtul unja, de főnökbá megmondta, hogy a mosoly kötelező, a cicit ki, a jattot meg be kell tenni. A kasszába.
Továbbra is tartom, h agyatlan, aki ilyenbe belemegy, ráadásul csak félig.meddig bejelentve. Meg is érdemli a sok bunkót. Nő vagyok amúgy, sose pultoznék.
A pultos liba privátban gágogja nekem az okosságait, Bizonygatja, h ő milyen okos, mert tud pénzt számolni:D
Elemi matek, áltsuli alsó tagozat, tényleg ezzel akarsz dicsekedni? Szánalmaska.
Meg hogy nem tezsi ám be a jattot a kasszába, csak ha a főnökbá' ott van, húúú, de rafkós vagy :D Mesélj még:D
A személyeskedéssel is bizonyítod, h te tényleg csak pultozásra vagy jó. Jöttél nekem, hogy biztos ronda vagyok meg egy pultosért hagyott el a pasim, ótejóég :DD..Igen, biztos így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!