Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pultos lányokkal tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pultos lányokkal tényleg sokan próbálnak ismerkedni?

Figyelt kérdés
Mitől van az, hogy sokan szexinek tartják őket? Csak a munkája miatt, vagy más az oka?
2016. jún. 14. 11:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, az okok egy részét már korábban leírták, nem fogom őket elismételni. Viszont az kimaradt, hogy azért is kezdeményeznek sokan náluk, mert könnyű velük beszélgetni, nincs az a feszkó a leszólításnál (oda menjek? ne menjek? mikor lesz egyedül?...stb).
2016. jún. 14. 11:41
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak hozzátenni tudok az előzőkhöz. A pultos csaj nem tud menekülni. Ha most ott van, fél óra múlva is ott lesz.
2016. jún. 14. 11:44
 13/21 anonim ***** válasza:
82%
10 köszi nincs feltoltve a szám a fönök örul ha kedves vagyok a vendeggel de pl ha taperolni probál akkor elkuldom és meg mondom hogy ki van tiltva a kocsmábol. Van önálló gondolkodasunk nem agyatlan libák állnak ált a pultba mert tudni kell szamolni akkar mekkora porgea van hibázni nem nagyon szabad .. jo kommunikációs készség kell szoval ennyit a h.lye libákrol .. te eszetlen kisfiu aki azt hiszi hogy minden ugy van ahogy a tvbe lat.
2016. jún. 14. 11:45
 14/21 Mi közöd Tőle ***** válasza:
71%

Sok pultos lány tényleg jól néz ki. Nehéz is meghódítani őket vendégként. Rengetegszer vissza kell járni és nagyon jó barátoknak kell lennetek. Ezeken felül az is kell, hogy vonzó srácnak tartson a lány.

Mindössze ennyi kell hozzá, hogy meghódítsunk egy ilyen lányt. Az az igazság, hogy csak kihívást kedvelő srácoknak való. Könnyebb bárhol máshol ismerkedni szinte. :D

2016. jún. 14. 11:59
 15/21 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon sokan próbálkoznak.

Általában valóban szépek/szexik, mert pultoslánynak alapból szép lányokat vesznek fel.

Én inkább megfordítanám: nem a munkája miatt tartják szépnek, hanem a szépsége miatt - is - lett ez a munkája.

A teljes igazsághoz még az is hozzá tartozik, hogy azért is próbálkoznak többen, mint mondjuk egy titkárnőnél, mert sokkal több emberrel találkozik naponta.

Én is voltam mixer, rengeteg ajánlatot kaptam, de amióta "háttérben" dolgozom, kevesebb emberrel találkozom, azóta - értelemszerűen - kevesebben is próbálkoznak. ;)

2016. jún. 14. 13:05
 16/21 anonim ***** válasza:

Pultos libánál csak a lúzerek próbálkoznak, akik nem fogják fel, h az ő kva egyedinek gondolt csajfelszedő szövegüket aznap 23-adjára hallja a csaj. és rohadtul unja, de főnökbá megmondta, hogy a mosoly kötelező, a cicit ki, a jattot meg be kell tenni. A kasszába.

Továbbra is tartom, h agyatlan, aki ilyenbe belemegy, ráadásul csak félig.meddig bejelentve. Meg is érdemli a sok bunkót. Nő vagyok amúgy, sose pultoznék.

2016. jún. 14. 18:25
 17/21 Gábor19... ***** válasza:
Igen, ém is ezt vettem észre. Beugróként dolgozom egy pizzabárban; ott sokszor bekörnyékezik a pultoslányt:)
2016. jún. 14. 20:57
 18/21 anonim ***** válasza:

A pultos liba privátban gágogja nekem az okosságait, Bizonygatja, h ő milyen okos, mert tud pénzt számolni:D

Elemi matek, áltsuli alsó tagozat, tényleg ezzel akarsz dicsekedni? Szánalmaska.

Meg hogy nem tezsi ám be a jattot a kasszába, csak ha a főnökbá' ott van, húúú, de rafkós vagy :D Mesélj még:D

A személyeskedéssel is bizonyítod, h te tényleg csak pultozásra vagy jó. Jöttél nekem, hogy biztos ronda vagyok meg egy pultosért hagyott el a pasim, ótejóég :DD..Igen, biztos így van.

2016. jún. 15. 09:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Meséljek tőled szánalmasabb nő nem kell a világra nem nem csak pultozásra lennék jó ,de te már csak tudod jajj általános sulis amit csinálok hogy össze tudok adni ,de tündérkém volt olyan hogy hasonló p.csa aki alapbol lenezte a pultosokat oda kerult nekem kellett betanitani hogy mit és visszaadni nem birt normálosan porgéskor nem kis munka . Meg ki a ki a fa.szom mondta h rafkossag hogy nem rakom be a penztargepbe a jattot.. csak ugy irtad a dolgokat mintha mindent tudnál ,de itt is leirom savanyu a szőlő irigykedsz rank hogy te olyan ronda vagy hogy pultosnak biztos nem vennének fel meg igen olyan öntelt liba vagy aki nem lat el messzebre az orrátol..
2016. jún. 15. 12:09
 20/21 anonim ***** válasza:
Mindenkinek be kell tanulnia egy új munkahelyen, szakmától függetlenül. A helyi szokásokat senki nem ismeri, de verd csak magad rá, h neked kellett betanítanod az újat. Hát persze, h neked, mivel te voltál ott régebben, de nem azért, mert te okosabb vagy :DD Jézusom...minden egyes hozzászólásoddal bizonyítod, h a lehető legmegfelelőbb helyen vagy, érdemeid, képességeid szerint.
2016. jún. 15. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!