Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti pasitok se mos fogat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti pasitok se mos fogat?

Figyelt kérdés
Párom nem mos fogat reggelente. Van hogy elmegyünk valahova és érzem büdös a szája neki! Hiába kérem szépen. Nem akarja megmosni. Már szájra puszit se adok neki.
2016. jún. 14. 08:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
A pasik 80 %-a nem mos fogat, csak elvétve. Ez tény. Az enyém sem mos minden nap. Sőt, sógoraim sem. Tehát helyből tudok 4 férfit, aki csak heti 1x mos. Mondjuk csók nálunk nincs. De nem csak ezért. Nem szeretem a nyálcserét. Gusztustalan. Ráadásul nem akarom más baciktól hemzsegő nyálát az én számba tudni...még elszaródnak tőle a fogaim. Úgyhogy csak puszi van.
2016. jún. 14. 12:36
 12/16 anonim ***** válasza:
11, 80%? ugye most csak vicceltél? természetesen én sme tudom a pontos számot, de ilyet max a tanyavilágban tudok elképzelni, de talán még ott sem.
2016. jún. 14. 12:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Hogy tudsz olyannal párkapcsolatban lenni, akinek irtózol a nyálától? Amúgy a bacilusok csak erősítik a szervezetedet.

2016. jún. 14. 12:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Aztán. Mik vannak. Az én barátom mindig fogat moss.
2016. jún. 14. 12:52
 15/16 anonim ***** válasza:

13!

Mindenki nyálától undorodom. A családtagokétól is. Nem iszom senki után, nem eszem senki után...és nincs nyálas csók. Mindegy kinek milyen a szájhigiéniája...attól még a nyál egy bacilus tenyészet. Én meg nem kérek máséból. Ennek nincs köze ahhoz, hogy kit mennyire szeretek vagy sem.

2016. jún. 15. 11:14
 16/16 anonim ***** válasza:
És igen, kb 80 % nem mos. Na jó, talán lehet hogy csak 70%. Szerintem kellene egy felmérést csinálni. Csak úgy megállítani 100 pasit vegyes korosztályból az utcán és leellenőrizni... Meglepődnétek! Nem azt mondom, hogy ez az %, soha nem mossa. Csak azt, hogy nem napi szinten. És ehhez nem kell tanyasinak lenni. Én sem onnan hoztam példát, hanem Budapestről.
2016. jún. 15. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!