Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti pasitok se mos fogat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti pasitok se mos fogat?

Figyelt kérdés
Párom nem mos fogat reggelente. Van hogy elmegyünk valahova és érzem büdös a szája neki! Hiába kérem szépen. Nem akarja megmosni. Már szájra puszit se adok neki.
2016. jún. 14. 08:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Igénytelen ennyi ha kéred és még ugyse akkor semmit vagy igy meg szokod vagy elhagyod.. vagy mosd meg neki te lehet hogy fél a fogkefétől.
2016. jún. 14. 08:49
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Rágógumit ismeritek?
2016. jún. 14. 08:51
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Nekünk az az első közös tevékenység reggel. A barátod igénytelen.
2016. jún. 14. 09:01
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
De miért változott meg? Gondolom, hogy nem kezdtél kapcsolatot egy büdös szájú emberrel. Ha esetleg igen, akkor miért csak most kezd el zavarni?
2016. jún. 14. 09:17
 5/16 anonim ***** válasza:
32%

Reggelente el szokott maradni nála, viszont este mindig fogat mos.

Ha elmegyünk valahova szintén fogat mos. Ha kérem, hogy mossa meg mert kellemetlen a szájszaga (ritkán van ilyen), akkor megmossa.

Egyedül a reggeli fogmosás marad el általában nála, amit nem szeretek.

2016. jún. 14. 09:42
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Az en ferjem reggel es este is mos fogat, lefekves elobb fogselyem es utana oblogetes. Szoval en nem tudom milyen pasival jarsz, de ez valami rem igenytelen igy, en tuti nem mennek a kozelebe.
2016. jún. 14. 10:18
 7/16 anonim ***** válasza:
36%
Hát én esténként mosok csak fogat, meg persze ha látom hogy valami lerakódott rá akkor. Ha valakivel találkozok rágózok, de igazából ha nem tenném se számítana mivel nincs szájszagom. Szerintem a szájszag egyik fő oka az, hogy ha nincsenek rendben tartva a fogai. Ha lyukas a foga vagy bármi el kell menni fogdokihoz szépen megcsináltatni, na meg amit sokan elfelejtenek fogselymet se ártana használni mert pont a fogak közt akad be a sok maradék amit fogkefével sokszor lehetetlen kijátszani. 26/F
2016. jún. 14. 10:36
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnék úgy kilépni az ajtón, hogy nem mosakodtam meg és nem mostam fogat. Elég alap dolog.
2016. jún. 14. 10:42
 9/16 anonim ***** válasza:
Az enyém is detto.Én is mondom neki,hogy ez nagyon gáz,de most már nem is érdekli,az elején még meg mosta,most 5-év után szarik rá:(((
2016. jún. 14. 11:19
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
A 7-esnek üzenem,van egy rossz hírem,a büdös szájú nem érzi ha büdös a szája:))))
2016. jún. 14. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!