Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz lassan elvárás az a fiatal férfiak felé, hogy profi testépítő életmódot folytassanak?
Miért lenne elvárás? Oké, van akinél az. Nekem pl pont a vékony, épp hogy picikét izmos pasik szoktak általában tetszeni. Most a barátom pl épp izmos, de csak a felsőteste, mert olyan munkát végez, amúgy nem igazán sportol (nem is nagyon lenne mit, a lábaival örül, ha sétálni tud)
A testépítők engem konkrétan taszítanak külsőre... Az tök jó, ha egy pasi (vagy akárki) sportol valamit azért, mert az a hobbija és szereti, időnként én is szívesen bicajozok például, mert szeretem. Viszont semmilyen versenysportolóval nem lennék együtt, olyannal, aki meg azért kondizik, hogy minél nagyobbak legyenek az izmai és másoknak tetsszen, olyannal pláne nem akarnék kapcsolatot, nem is tetszik.
Viszont, ha egy lány komolyan sportol valamit, és odafigyel az életmódjára, akkor ezt teljesen jogosan várja el a párjától is.
"Nagyon széles vállam van, izmos vagyok 185 cm 85 kg szálkásan" :'D :'D
mintha csak az exemet hallanám, bár ő sem nem izmos, se szálkás sem volt, csak simán átlagos.
a pasik egymástól várják el hogy ki sportoltak legyenek
a nők is egymást hajszolják bele a plasztikába
mert ha valaki ki log a sorból azzal nem tudnak mit kezdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!