Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lesz lassan elvárás az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz lassan elvárás az a fiatal férfiak felé, hogy profi testépítő életmódot folytassanak?

Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 16:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem elvárás csak hát az izmos, sportos test a férfias! Ezzel nem nagyon lehet vitatkozni. Ahogy a nőknél meg a vékony derék, feszes mell és a kerek popsi a nőies. És a nők felé is úgymond elvárás ez hogy szép idomai legyenek. Most lehet mondani hogy igazságtalan mert a nőknek nem kell megdolgozni a nőiességért mert úgy születnek a pasiknak meg keményen edzeni kell,de gondolj bele legalább ti ezt bármikor elérhetitek viszont ha egy nő nem születik nőies adottságokkal akkor max műtéttel változtathat.
2016. jún. 13. 18:35
 22/26 anonim ***** válasza:

Miért lenne elvárás? Oké, van akinél az. Nekem pl pont a vékony, épp hogy picikét izmos pasik szoktak általában tetszeni. Most a barátom pl épp izmos, de csak a felsőteste, mert olyan munkát végez, amúgy nem igazán sportol (nem is nagyon lenne mit, a lábaival örül, ha sétálni tud)

A testépítők engem konkrétan taszítanak külsőre... Az tök jó, ha egy pasi (vagy akárki) sportol valamit azért, mert az a hobbija és szereti, időnként én is szívesen bicajozok például, mert szeretem. Viszont semmilyen versenysportolóval nem lennék együtt, olyannal, aki meg azért kondizik, hogy minél nagyobbak legyenek az izmai és másoknak tetsszen, olyannal pláne nem akarnék kapcsolatot, nem is tetszik.

Viszont, ha egy lány komolyan sportol valamit, és odafigyel az életmódjára, akkor ezt teljesen jogosan várja el a párjától is.

2016. jún. 13. 19:10
 23/26 anonim ***** válasza:

"Nagyon széles vállam van, izmos vagyok 185 cm 85 kg szálkásan" :'D :'D

mintha csak az exemet hallanám, bár ő sem nem izmos, se szálkás sem volt, csak simán átlagos.

2016. jún. 14. 13:47
 24/26 anonim ***** válasza:

a pasik egymástól várják el hogy ki sportoltak legyenek

a nők is egymást hajszolják bele a plasztikába

mert ha valaki ki log a sorból azzal nem tudnak mit kezdeni

2016. jún. 18. 01:05
 25/26 Titusztitusz ***** válasza:
24-es...Jaja...A férfiak "egymástol várják el azt, hogy kisportoltak legyenek, és aki kilóg a sorbol, azzal nem tudnak mit kezdeni"...Bár úgy lenne a dolog, de sajnos nem így van valójában...HANEM SZOKÁS SZERINT PONT FORDÍTVA...Pont az olyan férfiakat nézik ki maguk közzül, akik KISPORTOLTAK, IZMOSAK-VÁLLASAK, meg hasonlók...(Én már csak tudom,elhiheted...)A férfitársaságokba MINDIG azok az ürgék szoktak "jól beleilleni", akik nyamvadtak, vagy dagadtak, lusták, és elhanyagoltak, és minnél erőszakosabbak, és primitívebbek minden téren...EZ a valóság...A nők ügyében írtakhoz én nem tudok mit mondani, mivel én nem vagyok nő, de a "férfivilágban" úgy mennek a dolgok ahogy írtam...Ez viszont egészen biztos...
2016. jún. 18. 08:36
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekem van egy volt kollégám, aki jól ki van gyúrva, edzőterembe jár, egyébként nős, a felesége jó alakú nő, én úgy gondolom, összeillenek. Na most a vicc az, hogy ahányszor ez a pasas kiposztol valami edzőtermes dolgot az oldalára, akár magáról, hát a pasi ismerőseitől több kommentet és lájkot kap, mint a nőktől. Szóval ez a testépítős téma - ebből, amit én látok ismerősön keresztül - szerintem a férfiakat sokkal jobban érdekli, mint a nőket. :-)
2016. jún. 18. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!