Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lesz lassan elvárás az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz lassan elvárás az a fiatal férfiak felé, hogy profi testépítő életmódot folytassanak?

Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 16:02
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ok, nem lehet mindenkinek a teste az élete.
2016. jún. 13. 17:24
 12/26 Titusztitusz ***** válasza:
100%
Persze...Nem lehet mindenkinek a "teste az élete"...Nade miért pont TE legyél az, akinek nem a teste az élete? Főleg úgy, hogy meglehetősen komplexusosnak látszol a tekintetben, hogy nem vagy túl sikeres a nők körében...
2016. jún. 13. 17:31
 13/26 A kérdező kommentje:
Nem vonz a testépítés és az életmód sem..2 évig csináltam, de elég volt. Inkább iszogatok a haverokkal, pizzázok stb.
2016. jún. 13. 17:47
 14/26 Titusztitusz ***** válasza:
100%
Semmi probléma ez esetben, de akkor meg felesleges ilyesmi kérdéseket kírni mint amilyet ki írtál, meg azon filózni, hogy miért nem jössz be a nőknek...Sörözgess akkor a haverokkal, szórakozzál velük, a nőket meg hagyd a csudába...Mert nem neked valóak akkor azok...
2016. jún. 13. 17:52
 15/26 A kérdező kommentje:
Ja mert csak egy testépítőnek lehet nője? Érdekes felfogásod van.
2016. jún. 13. 18:10
 16/26 Titusztitusz ***** válasza:
100%
Inkább fogalmazzunk úgy, hogy egy IZMOS VÁLLU TEASTÉPÍTŐNEK SOKKAL HAMARABB LESZ JÓ NŐJE, vagy egyáltalán nője, mint egy gírhes pálcikaembernek...Ez szerintem egy aranyszabály...De ha neked nem ér annyit a dolog, hogy a "nők versenyezzenek érted, meg azok tépjék egymást érted", hát akkor ne érjen...De ne is síránkozz akkor ez esetben...
2016. jún. 13. 18:18
 17/26 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem vagyok pálcika. Nagyon széles vállam van, izmos vagyok 185 cm 85 kg szálkásan. A kérdést nem magam miatt írtam ki, csak a jelenség érdekelt.
2016. jún. 13. 18:23
 18/26 A kérdező kommentje:
Mert azt nem értem egy túlsúlyos vagy sovány csaj miért várja el az izmokat, ő nem tesz mmagáért semmit.
2016. jún. 13. 18:27
 19/26 Titusztitusz ***** válasza:
100%
Ne haragudj meg,de 185 centire 85 kiló az még SEMMISE...Bár éppen tényleg nem lehetel egy pálcikaember, de valami "izmos bika" sem...Majd ha komolyan testépítőzöl, és eléred a kb.120 kiló tömör izmot...Na majd AKKOR nézd meg hogy miképpen fognak hozzád állni majd a hölgyek...
2016. jún. 13. 18:27
 20/26 A kérdező kommentje:
Na az soha nem fog érdekelni, de komolyan.:D Annyit nem ér egy szaros felszínes p**sa.
2016. jún. 13. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!