Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki a "barátzóna" kifejezést?
Figyelt kérdés
Egy kis felmérést szeretnék végezni, kinek mi a véleménye. Sok kérdésben, válaszban előfordul. Valaki egyszer bedobhatta, és azóta sokan előszeretettel használják.
Na most szerintem ez egy baromság. Számomra a barát szónak,és annak tartalmának jelentősége van. Barát van egy, maximum 2 ember. életre szól számomra. Akire számíthatok, ő is rám, és jóban.rosszban együtt.
A többiek felszínes ismerősök, haverok, akik egy ideig jelen vannak az életemben.
Kíváncsi vagyok ki, hogy ítéli ezt meg?
2016. jún. 11. 08:35
11/14 A kérdező kommentje:
Nem a szavakon lovagolok,de miért baj, ha számomra fontos, hogy egy-egy szónak jelentése legyen, ne csak egy elcsépelt kifejezést használjak.
2016. jún. 11. 10:07
12/14 anonim válasza:
Használják itt is, viszont benne van a "szak"irodalomban pua, Randi Andi és egyéb gyökerek használják. Ennek az a gazdasági haszna, hogy a potenciális ügyfélen kívülre helyezik a problémát, amit igazából magában kéne keressen. Ezzel a csavarral megoldható, hogy önismereti problémából, stratégiai/taktikai problémát kreáljunk, így csóré ügyfélnek lehet rá "segítséget" ajánlani pénzért, illetve szakirodalmat ajánlani jutányos áron.
13/14 anonim válasza:
Ugy tudom, hogy George Baratzona talalta ki.
14/14 anonim válasza:
#13 Joshi Barat és a Boyzone! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!