Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy olyan fiuval aki iszik és drogozik?
Ha nagyon szerelmesek vagytok belé?
Én most ebbe a helyzetbe vagyok és nem tudom hogy megéri e vele foglalkozni vagy fejezzem be...??!!
Micsoda férfi! Gratulálok! Sok boldogságot!
Biztos jóképű és nagyon "helyes" :D
Ez a társkeresés már komolyan egy vicc. Egy alkoholista drogosba szerelmesek a nők, a céltudatos pasik meg le vannak nézve :D
Csináljatok amit akartok! Úgy teszitek tönkre magatokat, ahogy akarjátok!
Nem azon van a hangsúly, hogy iszik és drogos, hanem azon, hogy jóképű és a nők mindent elnéznek egy jóképűnek. Mindent.
Kérdező a #20-as hozzászólásomban belinkeltem, hogy milyen jövő vár rád, de tudom te "szerelmes" vagy és úgy sem hallgatsz rám, mivel én nem vagyok jóképű.
Nnem minden nő okyan k.ib.a.szott felszínes,hogy csak mert jóképű,elnéznek neki nindent. Nehéz elhinni,de akkor is igazat mondok.
Én ha meg is látok egy szívdögledztőnek tűnő pasit és meghallom a beszédjén azt,higy sugárzik a sötétség róla,majdnem elhánynám magam. Taszítanak a drogos,zülött pasil,hiáába néz ki jól. Számomra ez,az igénytekenséggel egyenlő.
Hamarabb szerelmbe esek egy normálid,átlagos kinlzetű pasiba,aki ha már negszólal elolvadok,ha olyan a szeméyisége,amilyenre mindig is vágytam.
kinézet:5
fallosz hossz:5
fallosz skills:5
sokat drogozik:3 (mivel te is)
sokat iszik:3 (mivel te is)
erőszakos:0 (eddig)
kedvesség:5 (mivel első 3ra 5-ös)
megbízhatóság:4 (mindig lesz nála szer)
lehet vele tervezni:4 (biztos megváltózik, mert szeret téged és egyébként is az első 3ra 5-ös)
értelmi képességek: 5 (mivel első 3ra 5-ös)
jövőkép:5 (mivel első 3ra 5-ös)
hűséges:5 (mivel első 3ra 5-ös)
Összegzés, értékelés:
herceg fehér lovon 51- és fölötte
álompasi 45-50
jó pasi 40-44
elmegy 38-39
átlagos 33-37
bottal se 0-32
A szerelmed 49 pontot ért el, álompasi, de van nála jobb is. Összegzés egy darabig jó lesz neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!