Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy olyan fiuval aki iszik és drogozik?
Ha nagyon szerelmesek vagytok belé?
Én most ebbe a helyzetbe vagyok és nem tudom hogy megéri e vele foglalkozni vagy fejezzem be...??!!
Eleve úgy lettünk joba hogy a kocsmába oda ültünk melléjük beszélgetni..
Ismerem a társaságát és kb mind drogos és nondtam neki hogy nyugodtan valja be hogy ő is csinálja meg látszik a szemén is hogy drogos.
Mikor bevallotta este elmentünk náluk és en is bele szívtam... de ő nem csak fuvezik hanem drogozik olyat is hogy az orrába szívja stb...
Nem tudom mit csináljak
Nem!
Nem rég szakítottam meg egy ilyen fiúval a kapcsolatot.
Hétköznap is rendszeresen eljárt kocsmázni, semmi életcélja nem volt 28 évesen, mindig csak siránkozott,...
Részegen hívogatott majd másnap még ő volt megsértődve, hogy nem vettem a "poénjait" hajnali 2-kor.
Félreértés ne essék, nem azzal van a bajom, ha hétvégente eljár és piálgat a haverjaival, hanem a zülléssel...
Mondjuk én nem voltam belé szerelmes, de nagyon kedveltem, mert amikor nem ivott, akkor nagyon jól megvoltunk.
De a saját érdekeimet néztem és egy ilyen pasival nem lett volna közös jövőnk.
Az attól függ, milyen szinten csinálja!?
Egy kis fűszer,vagy hétvégi buli miatt nemjkell elásni rögtön senkit.
Úgyis jön majd a sok szentéletű,és megmagyarázza :D
Alapjában én is azt mondanám, hogy nem,de....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!