Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretném cserben hagyni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretném cserben hagyni, de szomorúvá tesz, mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Nem tudom kik válaszolnak itt,mennyire tapasztalt emberek,de kétségbeesésemben már nem tudok mit kitalálni.Hosszú lesz,elnézést és köszönöm annak,aki végigolvassa!

Lassan 1 éve vagyunk együtt a barátommal,az elején a legtökéletesebb volt minden,sosem voltam olyan boldog.Az első pár hónapot együtt töltöttük,de aztán távkapcsolat lett belőle,de akkor is működött, viszont áprilistól kezdve ,amikor is egy gyerekkori álma nem valósulhatott meg (ismét) és próbál kezdeni valamit az életével, azóta teljesen máshogy viszonyul hozzám is.Valószínűleg depressziós is.

Kapcsolatunk elején is tudtam,tudatta hogy neki az a munka,amit szeretne az az élete,álma kisgyerek kora óta és nincs annál fontosabb.Nem is akartam fontosabb lenni,csak fontos..és az elején fontos is voltam,mondta is nem egyszer,éreztette is.

Hívni mindig szokott, ha veszekszünk próbálja ő is megmagyarázni mit miért tett,tehát úgymond nem sz*rik bele.

Abba sz*rik bele,hogy engem rengetegszer megbánt.Hülyeségeken veszekszik(mondjuk azt régebben is csinálta,de nem ilyen szinten) , nem igazán mond semmi olyasmit,hogy szeret, hiányzom neki, találkozzunk valamikor,nincs benne tűz,se szerelem,nincs testi vágya.(ugye távkapcsolat,de korábban ezt is éreztette telefonon keresztül..)

Megmondtam,hogy én megértem a problémáját és próbálok mellette lenni ,segíteni, de tök közömbösen hat rá , és nem változik semmi,nem értékel semmit,amit próbálok tenni,nem értékeli,hogy hónapok óta csak tűröm a hülyeségeken való veszekedéseit (szerinte neki van igaza nagyrészt).Nem értékeli,hogy hónapok óta tűröm,hogy ilyen "szeretet nélküli".Mikor tudom,ha korábban én csináltam volna akár a töredékét is ennek, ő annyira megsértődött volna és kiakadt volna,hogy az hihetetlen.

Nincs pénze se ,mert nem dolgozik ,ezáltal nehéz találkozni.Nekem van pénzem és akár meg is látogathatnám őt akármikor,de ő nem is hozza fel a témát, ha én felhozom akkor húzza a száját, hogy nincs pénze és ha eljövök akkor neki pénzt kell költenie, mert utazgatunk a belvárosban stb..

Már kezdek belefáradni és teljesen megalázó,hogy én "teperek",hogy találkozzunk majd,őt meg hidegen hagyja.Számomra megalázó az is,hogy ő kezd veszekedni hülyeségeken,de ha kb nem ismerem be,hogy én is hülye vagyok,akkor kb még mérgesebb lesz és sosem lenne vége. És a veszekedések után hiába esik nekem is rosszul az egész, (elmondása szerint neki is) én próbálok túllépni és ugyanúgy kedvesen,szeretetteljesen hozzáállni,de ő meg folytatja ezt a kedvtelenséget és kb nekem kell kiengesztelni és jobb kedvre deríteni.

2016. jún. 9. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban szeretne azon lenne, hogy találkozzatok. Mondd meg neki kerek perec, hogy neked ez így nem jó, vagy odafigyel az érzéseidre és normálisan viselkedik vagy ennyi. Nem 20éves házasok vagytok, hogy elviseld a kötözködéseit. Ha 1év után ilyen, mi lesz később? Ki fogsz készülni a sok veszekedéstől!!!
2016. jún. 9. 12:46
 2/6 Blade Bone ***** válasza:
Fel kéne pofozni, hogy észhez térjen, vagy valami legyen, mert most csak egy álma van? Ennyi? Nekem ez édeskevésnek tűnik, főleg hogy egy ilyen segítőkész nő is mellette áll. Nem szeretnélek megsérteni, de valahogy gatyába kell ráznod, mert úgy látszik azt sem tudja mit csinál, és nyafog mint egy nő. Ha meg nem változtat, én elhagynám az biztos, nem bírnék ilyen negatív emberrel élni.
2016. jún. 9. 12:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szokta mondani,hogy amúgy így viselkedik mindenkivel, a szüleivel is, a barátaival sem próbál programot szervezni,mert nincs kedve,se pénze.

Ez egy pillanatra megvígasztal,hogy akkor legalább nem velem van baja,de utána ugyanúgy elszomorodok,mert attól ez még nem normális.

Igen,valahogy gatyába kéne ráznom,de nem tudom hogy! Mert ha megmakacsolom magam, akkor ő még inkább.

2016. jún. 9. 13:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem olvass utána a depressziónak jó alaposan és próbáld rávenni, hogy menjen el szakemberhez.
2016. jún. 9. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon vigyázz rá! Velem szinte szóró szóra ugyan ez történt, csak mi másfél évig voltunk együtt 7 hónap távkapcsolatban. Szakítás lett a vége...ő a tanulmányaira koncentrált és nagyon belemerült az egészbe (talán jobban mint kellett volna). Egyre kevesebbett beszéltünk, nem becézett, nem mondta, hogy szeret vagy hiányzok neki. Havonta a 2-3 hétvége helyett csak egyet töltöttünk együtt, mert tanult, amivel nem lett volna semmi probléma, ha mellette néha kikapcsolódott volna. Frusztrált volt, stresszelt és agresszív lett. Mikor együtt voltunk volt rá példa, hogy az apja előtt leordított egy semmiség miatt (talán az apja még nálam is jobban meglepődött). Mikor megkérdeztem, hogy miért nem mutatja ki, hogy szeret, csak annyit mondott, hogy a felesleges aggodalmaimra nincs ideje. Aztán összevesztünk, mert nem bírtam tovább. Szünetet kért, egy hét múlva pedig dobott. Indoknak a több mint egy évvel ezelőtti vitáinkat hozta fel és azt, hogy nem figyeltem rá eléggé. Úgy érzem segítettem neki mindenben és minden nap bátorítottam, de ő máshogy látja. A szakításkor végig engem hibáztatott, kiderült, hogy hetekkel korábban eltervezte. Pont vizsgaidőszakom közepén sikerült elmondania, ami után nagyon nehezen szedtem össze magam. Szóval egy tanácsom van: Figyelj és vigyázz rá mindennél jobban, próbáld megérteni hogy érez, mire gondol és a legfontosabb, hogy legyél türelmes, legyél okosabb nála és egy ideig nyeld le a megjegyzéseit és hagyd csak nyerni a vitákban, ha ettől jobban érzi magát. Legyél mellette pozitív, ne nyaggasd egy ideig a problémáiddal. Postázz neki levelet vagy egy dobozt a kedvenc édességeivel, biztos vagyok benne, hogy a férfiak ugyan úgy örülnek az ilyen gesztusoknak. Legyél te, aki miatt érdemes felkelnie és mutasd meg, hogy mellette állsz minden helyzetben. Ne rontsd el úgy mint én. Sok sikert!
2016. jún. 9. 17:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Ez elég szomorú, ami történt,de te nem rontottál el semmit szerintem... :)

2016. jún. 10. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!