Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogasson e egy egyedülálló ffi egy kétgyerekes
anyukát anyagilag úgy, hogy még nem élnek együtt?
2016. jún. 8. 13:22
Ha nem élnek együtt és ő szeretne idővel a család részévé válni, akkor a közösen szervezett programok egy részét fizetheti, ünnepeken gondoljon a gyerekre is. Időnként egy egy apró segítség édesség vagy gyümölcs formájában is mehet, ha épp átugrik a párjához. Ennél többet nem lehet elvárni párkapcaolatnál.
Majd ha együtt élnek, akkor ezeken felül a teljes rezsit(ha a nő lakásában laknak) és csak a saját ételre szánt kiadásait állja.
Ha esetleg összeházasodnak, és a nevére veszi a gyerekeket akkor minden velük kapcsolatos kiadás felét is állja még pluszban(ilyenkor viszont törlődik a gyümölcs meglepi és a külön ajándékok ünnepeken)
2016. jún. 8. 14:04
"ilyenkor viszont törlődik a gyümölcs meglepi és a külön ajándékok ünnepeken"
Ja basszus, az ember a családját nem lepi meg finomságokkal és nem ad nekik ajándékot ünnepekkor.
2016. jún. 8. 14:10
Én azt mondom, ha az új társ nem lenne abban az anyagi helyzetben, hogy támogassa az anyukát, nem is lehetne társ. Lehet, hogy ez nincs kimondva, de ha két gyerekkel otthagyták, és nem fizet a biológiai apa tartásdíjat, akkor valószínűleg az anyuka nem zenei ízlés vagy szemszín alapján fog új párt választani. És ezt meg is lehet érteni, mert az élet kemény.
2016. jún. 8. 15:05
Kedves Utolso!bmennyire nyomatjak ezt a noknek csak a penz/vagyon/auto szamit temat,azert egy gyerekes egyedulallo anya legnagyobb tamasza a mindennapokban nem a penctarca hanem egy megerto tars,aki nem anyakent tekint ra hanem nokent es partnerkent.Ertem en h attol meg a gyerekeknek enniuk kell,de a parvalasztasuknal joval fontosabb h osszepasszoljanak,hogy mukodjon a parkapcsolat es h a gyerekek is elfogadjak az illetot es o is oket.Mint ahogy tobben irtak h nem elvarhato h tamogassa oket.Ezek a nok egy normalis,rendes embert keresnek akivel nincsenek vitak/nem issza el a rezsipenzt/nem veszekszik,verekszik/nem hagyja el oket.Jobban megbecsulik az ilyen tarsat mint vkit,akinek (csak) vastag a penztarcaja.
2016. jún. 8. 16:52
16/20 A kérdező kommentje:
Én lennék amúgy az anyuka, a kérdést azért tettem fel, mert a szüleim reklamálják, hogy az új társam nem tud nekem segíteni, "csak" szeret...nos, ez igy nem igaz, mert Ő a biológiai apjukkal ellentétben mindig meglepi a gyerekeimet, névnap-szülinap-Karácsony-Húsvét is van kis ajándék (oké nem X-BOX de nem is ezt akarom!!!), a hétvégi költségekbe beszáll. Nem alszik nálam, én szoktam nála (lerakjuk a gyerekeket 8-9 között és másnap délelőtt jövünk, együtt ebéd, játszás, közös program, stb).
Nekem 13 év után a gyerekek biológiai apjával elég volt ahhoz, hogy a pénz legyen az utolsó, ami fontos, emberileg akartam egy becsületes, erkölcsi értékrendemmel azonos partnert találni.
Szerintem teljesen rendben vagytok igy,ne engedd h a szuleid beleszoljanak.Az en parom is kb ezeket tette,bevasarlasnal odaugrott h majd kifizeti,gyerekeknek aprosagok,kirandulasnal,nyaralasnal o fizetett,de sosem kertem ra.
2016. jún. 10. 07:10
# 16: nézd, a szüleink természetesnek veszik, hogy az unokáik a világ közepe. Számon sem tudom tartani, hogy a szüleim hány irreális elméletet gyártottak már az életemmel kapcsolatban, hogy SZERINTÜK hogyan kellene működnie. Viszont felnőtt emberként nem szabadna, hogy mások véleménye, értékrendje akár csak egy hangyányit is befolyásolni tudjon.
2016. jún. 10. 10:28
15-ös, senki se mondta, hogy olyan párt keres, akinek csak vastag a pénztárcája. Azt mondom, olyan személyiséget keres, amit Te leírsz, csakhogy azok között, akiknek van mit a tejbe aprítani, legalábbis hozzá képest.
2016. jún. 10. 16:50
Kérdező, vicces vagy, a pénz az utolsó, de beszáll a költségekbe, és vesz ezt-azt a gyerekeknek. Szóval mást mondasz és mást cselekszel.
2016. jún. 10. 16:51
Kapcsolódó kérdések: