Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy elfogadta a meghivast? Vagy vissza kellett volna utasitania?
A baratom kollegajanak van egy 14eves kislanya (a baratom32eves) es a kislany regota odaig van a pasimert.
Igaz nem beszelnek, nem talalkolznak meg semmi...de mindebki tudja hogy a lanynak az en pasim a tinikori szerelme.
S bar a lannyal nem talalkozunk mert messze lakik..de azvapja haver es sokszor osszefutunk vele.
En alapvetoen feltem a kapcsolatunkat mindenkitol...es felek hogy elveszik tolem Ot.
Es most van egy szitu amiben enm tudom jol dontott.e a parom
Mert meselte hogy a haver (a lany apja) felhivta es mondta hogy most ballag a lany az iskolabol es szeretne a kiscsajbha a pasim ott lenne mert tobb haverjat is meghivta.
A parom meg persze elfogadta a meghivast de mondta a havernak hogy nelkulem nem megy.
Tehat a lany csak a pasimat hivta de a pasimnak termeszetes h en is ott legyek vele.
Nekem ez fura. Hogy mire fol akarja a kis tinilany hogy az EN pasim.AKIHEZ NEKI SEMMI koze ott legyen...RAADASUL nelkulem.
mondta a parom hogy ne nevettessem magam hiszen bar kedves a lany de nem jon be neki es azert figadta el a meghivast mert sem az apjat (haver) sem a lanyt nem akarja megserteni elmegyunk.veszunk egy csokrot neki es le van tudva.
Igaza van es igaz hogy nem kellene feltekenynek lennem egy kislanyra mer en is 21vagyok..es imad a pasim..ezt sokszor bizonyitotta...de zavar hogy a lany nem vesziveszre hogy mi egy par vagyunk...
Valoban nincsen azzal semmi vaj hogy illembol elfogadtuk a meghivast vagy ez csak olaj a tuzre es nem kellett volna??
Bar ugyisbott leszek..csak nem probalkozik a paromnal...meg igaz hogy nem akarta egyikuket sem megbantani azzal hogy nem megyunk el.
De nem akarom hogyvabkiscsaj biztatasnak cegye...
Velemeny??
Hogyan viselkedjek anlannyalnszemben???
Ez azert mar tulzas!
Feltekeny vagyok oke.
De miert feltetelezel ilyen ismeretlenul???
Azert ez kisse eros
Tuti velem van a baj, de én nem értem, miért lenne belőle gond, hogy elmentek a kislány ballagására. Szerintem párod tök korrekten reagált, jelezte, hogy nélküled nem megy, ez egy teljesen normális viselkedés.
A kislányok korukból adódóan a szerelembe szerelmesek, és mindig kell valaki, akiért rajonghatnak. Bizonyára neked is volt ilyen, a cuki szomszéd, a tesitanár, akárki... Az ilyet az ember kinövi.
A párod nem biztatja, csak normálisan, udvariasan viselkedik vele. Szerintem ez tök jó, és a helyedben inkább büszke lennék a páromra, hogy ennyire jól tud bánni kamasz lányok lelkivilágával.
(Csak hogy értsd: a kislány fel fogja fogni, hogy te is ott vagy, akkor nincs esélye. De mégis boldoggá teszi majd a tudat, hogy a "kedvéért" ott van a párod, akkor is, ha nincs esélye.)
Komolyan nem értelek. Egykori párommal is volt ilyen, ott ráadásul a kislány is idősebb volt, kollegájának a 16 év körüli kislánya rajongott érte, ráadásul durvábban, olyanokat írogatott neki, hogy róla álmodott, hogy ő az ikergyerekei apja, meg ilyenek...
Én akkor is jót nevettem az egészen. Párommal együtt. Felnőtt férfi egy ilyen kislányt nem vesz komolyan.
Azért a helyedben elgondolkodnék, nem egészséges ennyi féltékenység...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!