Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalis hogy elfogadta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis hogy elfogadta a meghivast? Vagy vissza kellett volna utasitania?

Figyelt kérdés

A baratom kollegajanak van egy 14eves kislanya (a baratom32eves) es a kislany regota odaig van a pasimert.

Igaz nem beszelnek, nem talalkolznak meg semmi...de mindebki tudja hogy a lanynak az en pasim a tinikori szerelme.

S bar a lannyal nem talalkozunk mert messze lakik..de azvapja haver es sokszor osszefutunk vele.

En alapvetoen feltem a kapcsolatunkat mindenkitol...es felek hogy elveszik tolem Ot.

Es most van egy szitu amiben enm tudom jol dontott.e a parom

Mert meselte hogy a haver (a lany apja) felhivta es mondta hogy most ballag a lany az iskolabol es szeretne a kiscsajbha a pasim ott lenne mert tobb haverjat is meghivta.

A parom meg persze elfogadta a meghivast de mondta a havernak hogy nelkulem nem megy.

Tehat a lany csak a pasimat hivta de a pasimnak termeszetes h en is ott legyek vele.

Nekem ez fura. Hogy mire fol akarja a kis tinilany hogy az EN pasim.AKIHEZ NEKI SEMMI koze ott legyen...RAADASUL nelkulem.

mondta a parom hogy ne nevettessem magam hiszen bar kedves a lany de nem jon be neki es azert figadta el a meghivast mert sem az apjat (haver) sem a lanyt nem akarja megserteni elmegyunk.veszunk egy csokrot neki es le van tudva.

Igaza van es igaz hogy nem kellene feltekenynek lennem egy kislanyra mer en is 21vagyok..es imad a pasim..ezt sokszor bizonyitotta...de zavar hogy a lany nem vesziveszre hogy mi egy par vagyunk...

Valoban nincsen azzal semmi vaj hogy illembol elfogadtuk a meghivast vagy ez csak olaj a tuzre es nem kellett volna??

Bar ugyisbott leszek..csak nem probalkozik a paromnal...meg igaz hogy nem akarta egyikuket sem megbantani azzal hogy nem megyunk el.

De nem akarom hogyvabkiscsaj biztatasnak cegye...

Velemeny??

Hogyan viselkedjek anlannyalnszemben???

2016. jún. 7. 13:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ez azert mar tulzas!

Feltekeny vagyok oke.

De miert feltetelezel ilyen ismeretlenul???

Azert ez kisse eros

2016. jún. 7. 15:14
 12/12 anonim ***** válasza:
51%

Tuti velem van a baj, de én nem értem, miért lenne belőle gond, hogy elmentek a kislány ballagására. Szerintem párod tök korrekten reagált, jelezte, hogy nélküled nem megy, ez egy teljesen normális viselkedés.

A kislányok korukból adódóan a szerelembe szerelmesek, és mindig kell valaki, akiért rajonghatnak. Bizonyára neked is volt ilyen, a cuki szomszéd, a tesitanár, akárki... Az ilyet az ember kinövi.

A párod nem biztatja, csak normálisan, udvariasan viselkedik vele. Szerintem ez tök jó, és a helyedben inkább büszke lennék a páromra, hogy ennyire jól tud bánni kamasz lányok lelkivilágával.

(Csak hogy értsd: a kislány fel fogja fogni, hogy te is ott vagy, akkor nincs esélye. De mégis boldoggá teszi majd a tudat, hogy a "kedvéért" ott van a párod, akkor is, ha nincs esélye.)

Komolyan nem értelek. Egykori párommal is volt ilyen, ott ráadásul a kislány is idősebb volt, kollegájának a 16 év körüli kislánya rajongott érte, ráadásul durvábban, olyanokat írogatott neki, hogy róla álmodott, hogy ő az ikergyerekei apja, meg ilyenek...

Én akkor is jót nevettem az egészen. Párommal együtt. Felnőtt férfi egy ilyen kislányt nem vesz komolyan.

Azért a helyedben elgondolkodnék, nem egészséges ennyi féltékenység...

2016. jún. 7. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!