Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalis hogy elfogadta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis hogy elfogadta a meghivast? Vagy vissza kellett volna utasitania?

Figyelt kérdés

A baratom kollegajanak van egy 14eves kislanya (a baratom32eves) es a kislany regota odaig van a pasimert.

Igaz nem beszelnek, nem talalkolznak meg semmi...de mindebki tudja hogy a lanynak az en pasim a tinikori szerelme.

S bar a lannyal nem talalkozunk mert messze lakik..de azvapja haver es sokszor osszefutunk vele.

En alapvetoen feltem a kapcsolatunkat mindenkitol...es felek hogy elveszik tolem Ot.

Es most van egy szitu amiben enm tudom jol dontott.e a parom

Mert meselte hogy a haver (a lany apja) felhivta es mondta hogy most ballag a lany az iskolabol es szeretne a kiscsajbha a pasim ott lenne mert tobb haverjat is meghivta.

A parom meg persze elfogadta a meghivast de mondta a havernak hogy nelkulem nem megy.

Tehat a lany csak a pasimat hivta de a pasimnak termeszetes h en is ott legyek vele.

Nekem ez fura. Hogy mire fol akarja a kis tinilany hogy az EN pasim.AKIHEZ NEKI SEMMI koze ott legyen...RAADASUL nelkulem.

mondta a parom hogy ne nevettessem magam hiszen bar kedves a lany de nem jon be neki es azert figadta el a meghivast mert sem az apjat (haver) sem a lanyt nem akarja megserteni elmegyunk.veszunk egy csokrot neki es le van tudva.

Igaza van es igaz hogy nem kellene feltekenynek lennem egy kislanyra mer en is 21vagyok..es imad a pasim..ezt sokszor bizonyitotta...de zavar hogy a lany nem vesziveszre hogy mi egy par vagyunk...

Valoban nincsen azzal semmi vaj hogy illembol elfogadtuk a meghivast vagy ez csak olaj a tuzre es nem kellett volna??

Bar ugyisbott leszek..csak nem probalkozik a paromnal...meg igaz hogy nem akarta egyikuket sem megbantani azzal hogy nem megyunk el.

De nem akarom hogyvabkiscsaj biztatasnak cegye...

Velemeny??

Hogyan viselkedjek anlannyalnszemben???

2016. jún. 7. 13:48
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Elnezest az elirasokert.

Utolsonsort javitom*hogyan viselkedjek a lannyal szemben?"

Legyek termeszetes vagy ereztessem vele hogy kopjon le mert az en pasim es semmi eselye??

2016. jún. 7. 13:50
 2/12 anonim ***** válasza:
69%

Elhívták, illemből elfogadta, ráadásul veled menne.. Nem értem, hol a probléma.

Biztos minden rendben a fejedben, ha egy 14 éves gyerekre vagy féltékeny?

2016. jún. 7. 13:57
 3/12 anonim ***** válasza:

Én nem értem, hogy ha nincsenek semmilyen kapcsolatban, akkor minek hívogat meg felnőtt férfiakat.

Eszembe nem jutott volna meghívni apám haverjait a ballagásomra. De a haverom lányának a ballagására se mennék el semmiképp. De biztosan én vagyok a hülye bunkó...

Amúgy szerintem, ha már elfogadtátok a meghívást, akkor menjetek el. A barátodnak kell egyértelműen meghúzni a határokat a lánnyal szemben. Például ha a nyakába borul és puszilgatja, akkor nem neked a dolgod kitépni a haját és megtérdelni az arcát, hanem a párodnak kell eltolnia azonnal (eleve nem hagyni) és megmondani, hogy tartsa azért az illő távolságot, mert NEKI (a párodnak) ez nem tetszik.

Nem szabad azt sugároznia, hogy miattad nem lehet köztük több, mert azt a lány úgy veszi, hogy te csak egy leküzdhető akadály vagy és amúgy simán összejönne vele.

Én a párommal beszélnék erről a dologról, hogy ő hogyan tervezi kezelni az ilyen szituációkat és ha ő is ezen a véleményen van, akkor megnyugodhatsz.

Idővel meg kell vele szakítani a kapcsolatot és akkor keres más korabeli srácot magának, akibe szerelmes lehet.

2016. jún. 7. 14:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk en a kisany apja helyeben raszoltam volna a lanyomra hogy ne egesse mar magat es nem engedtem volna hogy meghivja mert senkije meg csak nem is baratja. Ciki ez a kislany
2016. jún. 7. 14:06
 5/12 anonim ***** válasza:
41%
"Igaza van es igaz hogy nem kellene feltekenynek lennem egy kislanyra mer en is 21vagyok..es imad a pasim..ezt sokszor bizonyitotta...de zavar hogy a lany nem vesziveszre hogy mi egy par vagyunk..." - ha ez igy lenne akkor nem panikolnal meg lennel feltekeny egy gyerekre. Pedofilnak nezed a parodat vagy mi a fene? 21 eves no vagy elvileg. Viselkedj is ugy legyszives, gyerekeket meg ne maceralj a gyerekkori szerelmuk miatt mert csak teged tesz szanalmassa.
2016. jún. 7. 14:07
 6/12 A kérdező kommentje:

Mindenki mast ir...

A kislany apja kisse...ooo..szorakozott... Olyan mintha enyhen flugos lenne. Nem egy komoly ferfi. Inkabb egy 40eves gyerek.

De tulzasnak erzem ezt mart raadasul kb 80kmrel arreb van a ballagas.

A pasimmal beszeltem errol. Azt mondta ot nokent nem erdekli a lany es ne nezzem pedifilnak es ha 18eves lesz a csaj akkor is csak a haverja lanya marad majd. Nem kezdene ki vele mert nem erdekli. Csupan kedvesnek tartja ennyi.

De felek hogy ebbol bajok lesznek kesobb.

Amugy a pasim tul joszivu. Haverokkal...ismerosokkel mindenkivel. Tul jolelku... Nem csak veluk ilyen.

De ez zavar nagyon.

2016. jún. 7. 14:16
 7/12 anonim ***** válasza:
46%
De milyen bajok lehetnenek ebbol? Akkor lesznek bajok ha feltekenykedsz egy gyerekre, mert azt hamar meg lehet unni a pasi reszerol. Nalam legalabbis a masodik alkalommal repulnel, mikozben azt elemzed hogy mekkora baj hogy egy gyereklany belem szeretett.
2016. jún. 7. 14:24
 8/12 A kérdező kommentje:
Cserebe a kislany lesz az elso akit meghivok az eskuvonkre majd..ha lesz :)
2016. jún. 7. 14:34
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Visszavonom. Parodat lehet hogy erdekelne a lany. Mar most is egy masik gyerekagyuval jar :'D.
2016. jún. 7. 14:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Persze, majd meghívod az esküvőtökre, miután a pasid hónapokig kúrogatta.....
2016. jún. 7. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!