Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derithetnem ki hogy en hanyas vagyok kinézetre?
Figyelt kérdés
Ha nem akarom hogy felismerjenek2016. jún. 7. 10:41
21/24 A kérdező kommentje:
21.:mindenkinek az egyeni dontese hogy miert fut. En sem kritizallak teged es kotok bele a motivacioidba. Ennyi.
2016. jún. 7. 14:01
22/24 anonim válasza:
mindenki 10/10, csak sokan nem tudnak róla
23/24 anonim válasza:
Mindenki felülmúlhatatlan valakinek, futni meg önmagadért menj (ha bírsz futni, nekem valami mindig becsípődik az oldalamban, ha sokáig futok, valamit biztos rosszul csinálok, de van más mozgás, ami meg sokkal jobban megy, de én önmagamért csinálom, mert jól érzem magam a bőrömben így).
24/24 Titusztitusz válasza:
Tegyél fel ide egy,vagy több képet magadrol, de úgy, hogy csak nyaktol lefelé látszódjál...Aztán majd pontozunk...Na? (Konkrét felismerés így teljességgel kizárva, szóval nem kell aggódnod...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!