Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derithetnem ki hogy en hanyas vagyok kinézetre?
Elárulom, hogy minden embernél más. Max egy átlagot vonhatsz el.
Csináld azt, mint a többiek, megkérdezed melyik megyéből írnak és a lakhelyedről íróknak nem küldesz képet.
Keress 10 embert, aki elfogadja egyáltalán azt, hogy az emberek lehet skálázni az ellenkező nemnek kinézet alapján. Ezután küldd el nekik a fényképedet és várd a válaszukat.
Fontos hogy legyen egy skála, amihez hasonlítani tudnak. Tehát akinek egy Scarlett Johannson csak 6-os, azoknak ne igazán hallgass a véleményére, mert ők ebben a kérdésben nem tudnak objektívan és logikusan gondolkozni és inkább az érzelmeikre hallgatnak.
3:
Szerintem butaság ilyenek miatt félned.
Matekból látom hogy sosem lehettél jó, mert a statisztikát nem igazán érted. Magyarország 10 milliós ország. Téged felismerne elsőre maximum 100 ember (de inkább annyi sem), ha képet küldenél magadról.
Szerinted mennyi az esélye hogy itt ismerősbe botlasz? Én már sokszor küldtem itt magamról képet és még sosem találkoztam ismerőssel.
De adok egy tippet ha félős vagy: Kérdezd meg mindenkitől hogy hol lakik, melyik városban, mielőtt képet küldesz neki. Ha ugyanabban ahol te, akkor ne küldj neki. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!