Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretet játék próbálta már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretet játék próbálta már valaki? Vajon működhet?

Figyelt kérdés

Nem járunk csak eljátszuk mintha szeretnénk egymást.

A férfinak szex kell a nőnek szeretet.Működhetne ez igy ha lefektessük a szabályokat?

Ha azt mondanám neki szeretlek csak mert jól esik és neki is jólesne a szeretet képes lenne tégyleg nem többet gondolni bele?

2016. jún. 7. 07:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem. Ez egy szinjatek es hazugsag lenne. Hazudnal azert hogy megdughasd. Ritka undorito dolog.
2016. jún. 7. 08:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Te nem tudsz olvasni?Le lennének fektetve a játékszabályok + én vagyok a csaj és eddig is dugtunk.
2016. jún. 7. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Es ha tudod hogy csak a szemedbe hazudja hogy szeret akkor is megfelel? Igazi urino lehetsz a megnyilvanulaaod alapjan. Ha meg jo neked es eddig is "dugtatok", akkor mi a kerdesed? A pasinak biztos jo lesz hogy nyujtod szamara a lyukat.
2016. jún. 7. 09:54
 4/4 PearlDiver ***** válasza:

Hát ha ez neked tényleg jó érzés, hogy kimondhatod, akkor egy férfi szerintem ért a szóból és figyelembe tudja venni, hogy ezt miért mondod. De ettől még nem biztos hogy nem fog többet belegondolni egy idő után.

Ha bizonytalan vagy, akkor próbálkozz velem, én simán elviselem, akárhányszor mondod ;)

2016. jún. 7. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!