Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy gondolja?
Beszelek egy sraccal akivel nem reg vettem fel ujra a levelezest. Naponta kb 2-3 uzenetet ha valtunk. Szoval kb semmit. De meg nem is mindennap. Es ezt kb 1 hete. Minden uzeneteben flortol es azt akarja h kimenjek hozza kulfoldre nyaralni. Igazabol en nagyon szeretem ot es allitolag mikor megtudta h kerestem nagyon megorult es ujra hasznalta az internetet (ezt ugy ertem h nem ez a nagy social medias) szoval.. En nekem most lett elegem mert azt erzem nem gondolja komolyan amiket mond. Ez faj mivel ugye en szeretem o meg gondolom h nem. Rajzolt is nekem egy kis emberket aki viragot tart a kezeben es a feje folott egy szivecske van.
Na mar most en arra lennek kivancsi hogy mit csinaljak? Nekem ebbol elegem van, en nem akarom hogy jatszanak velem. Mit javasoltok? Esetleg miert csinalja? Vagy most komolyan gondolja vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!