Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor is kéne babát vállalnunk?
Sziasztok!
A vőlegényemmel hamarosan összeházasodunk, így már természetesen szóba került a baba téma is. Ő is, és én is úgy szeretném, hogy az első babánk már megérkezzen 30 éves korom előtt. A vőlegényem azt mondta, 28 évesen már jó lenne, de persze tudjuk, hogy a baba akkor jön amikor jönni akar. Viszont. Az egyetemmel csak 26 éves koromban fogok végezni, így ha minden terv szerint halad, akkor max 1-2 évet tudok majd dolgozni a baba érkezése előtt. 3 gyereket szeretnénk, nem túl nagy korkülönbséggel, szóval úgy gondoltam, ha már egyszer elmentem szülni, akkor akár a másik két baba is érkezhet 5 éven belül. Ettől viszont kicsit félek, hogy utána mi lenne a munkámmal? 3 gyerekes anyuka, mindössze pár éves munkatapasztalattal nem hiszem, hogy túl sok helyre kéne. Tanácstalan vagyok, nem tudom mit tegyek. Egyébként a vőlegényem jól keres, nem azzal van a gond, csak ha már elvégeztem az egyetemet nem szeretnék életem végéig otthon ülni. :( Remélem érthető a probléma, kicsit össze-vissza lett ez a kérdés úgy érzem.
De lényeg a lényeg, szerintetek totál hülyeség amit így elgondoltunk, vagy ezt lehetne valahogy így csinálni?
A válaszokat előre is köszönöm! 24/L
1-2 évet NEM fogsz dolgozni, mert kb. sehová nem fognak felvenni.
Én 27 vagyok, három hónapja munkakereső, és eddig 6! helyen kérdezték meg - nem mintha közük lenne hozzá -, hogy mikor tervezek szülni (kapcsolatom sincs momentán). És ahol ezt "megérdeklődték", oda már vissza sem hívtak 2. körre.
Bárcsak már itt tartanék és a párom is így gondolkodna! 27 éves vagyok 2. diplomát csinálom. Sajnos lehet feleségül sem fog venni. Én azt mondom, hogy jól csináljátok.
Viszont én nem mondtam le az esküvőről, ha vele végképp nem akkor mással.Jól gondolkodtok szerintem, esküvő és babák teljesen jó. Mondjuk én a pocakos esküvőbe is belemennék de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!