Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szeretne babát vagy nem?
A barátommal beszéltük már sokszor, hogy gyereket szeretnénk hamarosan tehát nem évek múlva, de ő mindig azt mondta, hogy legyen egy biztos otthonunk előtte és ő ezen/ezért dolgozik.
Viszont sosem védekezünk, sehogy se. Ebben a hónapban késett egy kicsit a havim és azt hittük baba, de aztán kiderült, hogy mégsem.
Mikor kérdeztem tőle, hogy most emiatt szomorú-e, akarta-e volna, csak zavarba esve mosolygott, mintha nem merné megmondani, hogy igen.
Viszont korábban, mikor "nem volt éles helyzet" és csak simán beszélgettünk a témáról, akkor ugye csak annyit mondott, hogy majd, ha lesz lakásunk.
Most akkor szerintetek mit gondol, hogy érez ezzel kapcsolatban?
Nem egyik napról a másikra élünk, ha akarnánk ki tudnánk venni egy lakást, de mivel nem albérletre gyűjtünk hanem saját hazra, anyagilag jobb, hogy anyukámnál lakunk és csak rezsit fizetünk.
Nyílván ha jönne a baba külön költöznénk.
gyerekcipőben járó? fejlődésre képtelen kapcsolat?
Te miről beszélsz?
Nem azért nem védekezünk mert hülyék/éretlenek vagyunk hozzá.
Becsúszni meg azoknál szokott, akik abszolút nem tervezik. Hülyeségeket beszélsz.
Akkor kifejtem.
Előszöris, még én is, aki tök kívülálló egyértelműen látom, hogy szeretne a párod babát, ha lenne saját házatok, már jöhetne is. De mivel nincsen, ezért még nem szeretné - de csak ezért. Tehát amikor szomorúnak gondoltad, amiért nem vagy terhes, akkor igen, az volt.
Nagyon furának tartom, hogy ennyire nem ismered azt a személyt, akitől gyereket akarsz.
Azért is gondolom nagyon éretlennek a kapcsolatotokat, mert az, hogy nem védekeztek, de a babavárásról nem tudtok nyíltan, őszintén beszélni, miközben amúgy bármikor becsúszhat, az nonszensz, nem normális dolog.
Illetve az is vicc, hogy a párod majd csak akkor akar babát, ha lesz házatok - eddig jó -, de azért gumi nélkül kefélget téged. Wtf??? Akkor most hogy van ez...? tényleg nem látod a problémát?
Üdvözlettel: 4-eske
ööö... kihagyom a döntésből? Alapból megbeszéltük, hogy hamarosan szeretnénk, ráadásul ő jobban -eredetileg is ő hozta fel. Másrészt meg nem hülye, tisztában van vele, hogy nem védekezünk elvégre ő is ott van, sőt szoktam neki szólni mikor van peteérésem.
Pár hónapja (4-5) van ez, hogy néha belém élvez, de én figyeltem mindig, hogy peteéréskor inkább ne. Mostanában már ez sem érdekli, mikor késett ezért gondoltuk, hogy baba, mert akkor pont peteéréskor voltunk együtt.
Amúgy meg pont mikor most beszélgettünk erről és látta, hogy szomorú vagyok, mondta, hogy ne aggódjak, a munkatársa is 2 évet próbálkozott a 2. gyerekkel...
Egyrészt, de, tudunk nyíltan róla beszélni, már hónapokkal ezelőtt megbeszéltük.
Másrészt azért írtam ide ki a kérdést, mert kiváncsi voltam mások véleményére.
Szerintem az van, hogy meg van benne a vágy, hogy szeretne, csak visszatartja az, hogy közben házra gyűjtünk. Magyarul józanész csatája a szív ellen.
Mert tudja, hogy neki kell észnél lenni, mert kettőnk közül én mindig a szívemre hallgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!