Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek írjak neki a születésnapján? (többi lent)
Tudom, hogy elsőre furcsán hangzik a kérdés de a helyzet is kicsit furcsa. Szóval a lényeg: Csoport társak vagyunk egy képzésen, tetszik a lány és van is rá némi esély, hogy alakuljon valami. Az a helyzet, hogy csak onnan tudom, mikor van a születésnapja, hogy az angol tanárnak órán kellet írni gépen egy önéletrajzot, egymás mellett ültünk az órán és beszélgettünk közbe és pont oda fordultam, mert mondtam valamit és véletlenül láttam meg a monitoron a dátumot. Nem szetetném, hogy azt higgye valami zakkant vagyok és kutakodtam utána, mert hát az ugye nem nagyon segítené elő a helyzetet. (Ő írt nekem amikor az én születésnapom volt, de nekem kint van az adatlapomon a születési dátumom.) Nem tudom mi lenne a jobb döntés nem írni neki, mert "nem tudok róla" (esetleg ha valamelyik ismerőse ír az idővonalára akkror utána írni) vagy bízni abban, hogy nem gondol semmi rosszra és írni neki.
Melyiket javasolnátok inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!