Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Írjak neki születésnapján?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki születésnapján?

Figyelt kérdés
Van egy fiú ak felvett msn-re, elég sűrűn (szinte minden nap) beszélgetünk(msn-en). Még nem találkoztunk. Iwiw-en ki van írva a telefonszáma(biztos hogy az övé mert már kiderítettem:$). Kedden lesz a születésnapja. Írjak neki sms-t? Csak annyit írnék neki hogy Boldog születésnapot!:D
2009. aug. 1. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem nagyon fejtetted ki, hogy valójában ki is ő, de gondolom tetszik, nem is picit! :-))))

Szerintem ha olyan viszonyban vagytok, akkor írj neki, nekem személy szerint jól esne, örülnék neki!!!

16/F

2009. aug. 1. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:

"Írjak neki sms-t? Csak annyit írnék neki hogy Boldog születésnapot!:D"

ha írsz, akkor azért írd alá. mert így ideges számról kap 1smst, akkor annyira nem nagy öröm.

2009. aug. 1. 20:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Jaja, írj neki! Biztosan értékelni fogja. Így még picit személyesebb is, mintha msn-en vagy iwiwen köszöntenéd fel! Hajrá! :)
2009. aug. 1. 20:25
 4/6 A kérdező kommentje:

Azt gondoltam is hogy aláírom a nevemet :D

Köszönöm az eddig válaszokat!

2009. aug. 1. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy írj neki. Ilyet baráti gesztusból is lehet tenni, tehát abszolút nem gáz vagy ciki, nőni fogsz a szemében hogy gondoltál rá.
2009. aug. 1. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:

De ha msn-ezel vele, miért nem köszöntöd fel ott?

Engem sepciel eléggé zavarna,hogy honnan derítetted ki a számomat.. innentől egy kapcsolatban csak pár lépés a nyomozgatás.. ha már nem elég a majdnem mindennapi msn-ezés..

2009. aug. 2. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!