Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen pasit (szuper jó test + jó fej apa) miért pontozták le ennyire?
Huhhh, nem tudom, hogy miért pontozták le, pedig nagyon szexi. És nem is jönnek be a szőkék.
Tőlem jó pontot kap, ez biztos.
Hol pontozták le...? :)
Amúgy meg nem tudhatjuk, mennyire szuper-jófej apuka... általában pont az ilyen "kirakat-apukák" (akik a külvilágnak azt mutatják, mekkora király apák ők) sz..rnak magasról a gyerekre otthon. Amíg mutogatni kell az ő jófejségét, addig oké, de ha a gyereknek nyűgje van, az már anya dolga.
Hangsúlyozom: ÁLTALÁBAN. Tehát lehet, hogy ő pont a kivétel kategória, de ezt ennyiből nem tudhatja senki.
Mert nézd meg hogyan néznek ki àtlagba nôk és férfiak dagadék,narancsbôrös,slampos,igénytelenek.
A szép testû vonzó emberek kuriózum és irigyek ràjuk.
Pomt ezért.
#2 : az oldalon nem azt kérdezték, hogy csak a videók alapján választanád-e életed párjának meg gyerekeid apjának.
Csak annyit, hogy a videók alapján elsôre bejön-e a pasi.
Miért lenne veszélyes? Vagy legalábbis veszélyesebb, mint amikor egy "hagyományos" apuka emelgeti vagy ülteti a nyakába a gyerekét?
Fôleg, hogy a világ talán leghíresebb cirkuszának artistájáról beszélünk, tehát valószínûleg kisebb "veszélyben" van a gyerek, mint én voltam, mikor apám a nyakában vitt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!