Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy valljam be neki, hogy beteg vagyok? 27N
Nem élünk párkapcsolatban. Véletlen ismertem meg, néha találkozunk. Komolyabban próbálkozik. Régóta ismerem. Eljött az ideje, hogy elmondjam. Nem lehet, nem is akarok párkapcsolatot a betegségem miatt. Lenne rá mód, de nagyon sok idő, energia, fájdalom, pénz.
Szeretném, ha beszélnénk utána.( Bele szerettem.)Vagy erről mondjak le?
Elkopik majd, mint a radír?
ha te nem akorod és labilis is vagy egy felnött párkapcsolat feldolgozásához mégis mit vársz...
idővel minden kapcsolat kiürül nem egy amerikai tini film ahol boldogan élnek míg....
27 évesen vállald fel az életed
Szerintem is butaság, hogy ilyen felfogásod van, hogy a betegséged miatt nem is akarsz párkapcsolatot.
Tudod, a betegség az ÉLET RÉSZE!! Ha nem halálos betegségről van szó, akkor nem tudom, hogy miért tartózkodsz a szerelemtől. Bár igaz, hogy még akkor is meg tudod magad ajándékozni a szerelemmel, ha tudod, hogy mennyi időd van hátra, mert akkor igyekszel a legjobban eltölteni a maradék idődet.
Hogy is szól a házassági fogadalom?
Jóban, rosszban, egészségben, BETEGSÉGBEN, gazdagságban, szegénységben..stb.
Ha egy kapcsolatot nem ápolsz, akkor még egészséges szervezettel rendelkezőknél is vége lesz.
Változtass mentalitás, és felfogást. Ha komolyan gondolja, akkor nem fogja őt hidegen hagyni a dolog, segíteni fog neked mindenben és közös erővel lehet, hogy hamarabb meg is gyógyulsz.
Jobbulás kívánok neked!
Nem mindegy mi bajod.
Mert más lesz a válasz ha pcos-ed van, vagy hiv-fertőzött vagy.
Nagyon sok pénz -> olyan betegsége van, amivel csak mesterséges megtermékenyítés lehetséges.
Ő akar egyáltalán gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!