Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőgyűlölő vagyok, attól még lehet barátnőm?
Lehet. Van pár ismerősöm, aki eléggé nőgyűlölő. Lenézik a nőket, mindet ribinek tartják. De határozottak, céltudatosak, tesznek a külsejükért és meglepően könnyen találnak alkalmi és hosszabb barátnőt is.
A másik módszer, hogy nem hangoztatod és érezteted. Pár itteni válaszoló csaj eléggé meglepődne, hogy hány emberről nem is látják, hogy nőgyűlölő. És a tévhittel ellentétben nem csak a sikertelen pasik között vannak ilyenek, hanem az alfahímek közt is akadnak bőven.
Zárójeles megjegyzés: Hitler "spanolt a zsidókkal", azokkal amelyikkel akart és érdeke volt. Azt őő döntötte el ki zsidó és ki nem. Pl az élettársa is zsidó származású volt:D
A kérdésre válasz: Nekem nőként nem igen lenne szimpatikus egy ilyen hozzáállás és gondolom ezzel mások is így vannak. Az meg a másik, hogy ha utálod őket, úgy amblock, mindet (mert a nőgyűlölő szó ezt jelenti) akkor nem is értem minek akarsz barátnőt.
Nem lehet, hogy nem szó szerinti nőgyűlöletről van szó, hanem a nők többségének felszínes jellemét és viselkedését ítéli el valaki, akkor ez az ilyen nők szemében nőgyűlölő lesz? Elég sok olyan dolog van, amit a társadalom elfogad a nők részéről, de ugyanakkor én ellentmondásosnak tartom és nem értek ezzel egyet. Nem kényszerítheti rá senki az akaratát a másikra, de a véleménye meglehet. Ha egy nő beszélhet lekezelően egy pasiról akit rondának tart, akkor egy pasi miért nem méltathatja egy nő viselkedését, üres fejét?
Szerintem itt nem igazán gyűlöletről van szó, csak felszínes jellemek csapnak össze és egyik sem hajlandó tárgyalni, sem változni. Van hogy valamiről belátja az egyik oldal, hogy rossz, de van aki még így sem hajlandó változtatni a saját életén. Ennek következtében bekövetkezett frusztráció miatt egyre hevesebben szidják a másik nemet.
Már nem azért, de ha tényleg lenézed a nőket, és megvetsz mindent, ami velük kapcsolatos (kivéve a szexet, gondolom) akkor egy komoly párkapcsolattal csak azt érnéd el, hogy szépen lassan megmérgezed a párod életét. Mondjuk ha tényleg utálod a nőket, akkor lehet még ez sem zavarna...
Vegyél inkább kutyát.
Ha találsz egy mazochista vagy nagyon naiv nőt, akkor biztosan, de olyanokkal ne próbálkozz, akik átlátnak rajtad.
Mit szólnál egy guminőhöz, vagy a fizetőshöz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!