Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön az ilyen izmos férfitest? KÉP
Mennyire legyen egy férfi izmos? Nyilván gondolom fontos,hogy ne legyen hatalmas nagy sörhasa,de az izmosság mennyire fontos?
Egy atletikus,"hétköznapi" izomzattal rendelkező férfi jobban bejön nektek,mint a fenti 2 képen található férfitest?
#46: Sorry, de páran meg egyértelműen nyilatkoztunk, nekünk tetszik! Úgyhogy légy szíves a mi nevünkben ne nyilatkozd az ellenkezőjét!
#50: Már eggyel több... ;)
És kedves 85%-os, javaslom, néha nézz át a testépítő témakörbe (de csak nézelődj, ha kérhetem), és rá fogsz jönni, ezek a srácok korántsem olyan buták, mint amilyennek nézed őket!
Sokkal jobban tisztában vannak az ember anatómiájával, biológiai működésével, mint itt legtöbben. És képzeld, tudnak a fehér és vörös izomrostokról is. ;)
Fúúú 50-es, ha szerinted a fészbukos srác ugyan úgy néz ki, mint a kérdésbeli srácok, akkor ajánlom sürgősen keress fel egy szemészt.
Egyébként nekem is rögtön az jutott eszembe amit 46 írt, hogy az ilyen páwa fiúcskáknak tuti nagy sikerük van a műmacáknál meg fordítva, de hát ez is a cél nem? Másrészt természetesen lehet vonzó, ha egy pasi izmos, de nem mindegy hogyan. Engem nagyon taszítanak az ilyen lufikarú dinnyehordók. Bár talán a rossz tapasztalat is közbejátszik, mert lehet, hogy vannak intelligens gyúrós srácok is, de engem valahogy mindig a sötét marhák találnak meg. De hát ez van. Harmadrészt meg, ha a gyúrós srácoknak meg van engedve, hogy beoltsanak másokat a kinézetük miatt, akkor fogadják el, hogy ők se tetszenek mindenkinek. Az élet már csak ilyen kegyetlen.
Nekem abszolút nem jön be.
Ami nekem tetszik: picit izmos kar, de nem "kondis" nagy izom, csak legyen azért valami a csont és a bőr között... szélesebb váll, lapos has ami nem kockás (!!), a kockahas engem taszít... vékony csípő.
Nyilván van, akinek tetszenek a kigyúrt pasik, én nem is kezdem el őket savazni, hogy biztos műanyag cicababák.... Egyszerűen nekik más tetszik. Legalább ők nem viszik el előlem az "átlag" testalkatú pasikat, én meg nem viszem el előlük a kigyúrtakat, ez így pont jó. Hadd döntse el mindenki egyénileg, mi tetszik neki. ;)
Sőt, még a pasikat se szólom le, van haverom, aki így néz ki és bírom, viszont egyáltalán nem látom az ilyen alkatot vonzónak, ennyi. :)
22L
+Fúúú 50-es, ha szerinted a fészbukos srác ugyan úgy néz ki, mint a kérdésbeli srácok, akkor ajánlom sürgősen keress fel egy szemészt."
Ki mondta, hogy ugyan úgy néz ki? Izmosabb! Olvasd már végig a kérdést! Mennyire legyen egy férfi izmos! Itt a kérdésben szereplő srácokra is már azt mondták, hogy túl izmosak, ez már taszító, nagy a kar, fújj...sőt a válaszolók általánosságban beszélnek arról hogy nem szép a túl nagy izom. Akkor mit mondanának erre, amit linkeltem? Gondolom sok nő elzavarná, hogy fúj menj innen, túl izmos vagy...álszent nők! :DDD
A fece-s linken lévő egyedek szépek. Arányosak és férfiasak. Az itt linkelt srácok a gáz kategória. Attól hogy valaki izmos lehet hihetetlen szexi mint a fb-s link és kiábrándító mint a gyk-s kép de mutatok más példát ő nem tetszik : [link]
Ő igen : [link]
Pedig mind a kettő izmos.
Alapvetően nekem a munka során szerzett izomzat jobban tetszik mint a kondis. Az a fajta izom ami már látszik (az se baj ha jól látszik) de még nem tűnik tőle hulk-nak az illető. A túl izmosított pasikról azok az izom bikák jutnak eszembe ( [link] )
Én tisztelem azokat a testépítőket akik a sport miatt csinálják mert hihetetlen munka van benne de ettől még számomra a legtöbbjük nem esztétikus. Ellenben az itt linkelt fiúk nekem tipikus izomgyuriknak tűnnek akik tisztán "én kemény vagyok. Főleg a tükör előtt" típusú srácok akik föl nyomják az izomzatukat az égig és ettől ők most többek jobbak és keményebbek sőt a farkuk is nőtt 10 centit.
Szóval csak azt akarom mondani hogy nem mindegy ki viseli az izmot ahogy az sem miért és hogyan van kidolgozva.
Én bármikor aláírom hogy egy izmos pasi jól mutat de ezekhez a srácokhoz nem illik soknak tűnik rajtuk és idiótán mutat. Ezért is jöhettek ilyen válaszok. Ha tényleges eredményt szeretne valaki különböző mértékben kidolgozott pasikat kéne linkelni és úgy szavaztatni. Ettől még én tartom hogy a kevesebb néha több amennyiben nem a sport és különböző versenyek a cél.
Nem jó szó a felfújt, de ne akadjatok már le ezen. azt jelenti, természetellenes. Nekem ez a mű, bedurrant, felfújt hatású valami egyáltalán nem sportos. Nektek se tetszik a felfújt hatású luficsöcs, az eltúlzott szájfeltöltés. Nnnna, a képen a srácok ugyanebbe a kategóriába esnek nálam, mint a szilikonszájú csajok.
Ezek a műizmok összeesnek, mint a kelt tészta, ha épp nincs verseny. Van versenyző ismerősöm, a képeken hú de izmos, hű de barna...látom 2 hónap múlva, össze van szakadva. azért egy vízilabdázónál nem látsz ilyet.
32N
"Ezek a műizmok összeesnek, mint a kelt tészta"
Részletezd már ennek az állításnak a biológiai folyamatát! :D
Azt sem tudjátok, hogy mit beszéltek, de azért mondjátok.
Ha már vita tárgya lett: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!