Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejön az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejön az ilyen izmos férfitest? KÉP

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mennyire legyen egy férfi izmos? Nyilván gondolom fontos,hogy ne legyen hatalmas nagy sörhasa,de az izmosság mennyire fontos?

Egy atletikus,"hétköznapi" izomzattal rendelkező férfi jobban bejön nektek,mint a fenti 2 képen található férfitest?

2016. jún. 2. 19:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
29%

Kétféleképpen lehet növelni a teljesítményt: nagyobb súllyal, és több ismétléssel. Ha folyamatosan növeled az ismétlés számot, akkor szerinted hol akad el az ember?

Honnan tudom? Nos, egyrészt én is edzek, párom is, rengeteg ismerősöm, ilyen körökben mozgok, van anatómiai ismeretem, mivel tanultam.

De az sem mindegy, milyen edzést végez az ember. Aki kicsit is tájékozott, és nem divatból edz, mert az nagyon menő mostanság, akkor lesz némi rálátása.

De még egyszer: nézzetek meg egy maratonfutót, és egy sprintert. Hatalmas különbség lesz az izmaik közt.

2016. jún. 2. 22:05
 32/66 anonim ***** válasza:
60%
Bejön az ilyen izmos férfitest, igen, de amin kicsit kevesebb van, jobban bejön, mert az övéké túl feltűnő, vagy hogy fogalmazzak. Egyébként az izomzattól függetlenül ezek a fiúk egyáltalán nem jönnek be a stílusuk miatt.
2016. jún. 2. 22:06
 33/66 anonim ***** válasza:
47%
#31: Talán mert a maratoni futó szervezete felélibaz izmai nagy részét... És az állóképessége az, ami növekedni fog.
2016. jún. 2. 22:08
 34/66 anonim ***** válasza:

33:

*feléli az izmai nagy részét

2016. jún. 2. 22:09
 35/66 anonim ***** válasza:

Lehet fejlődni magas ismétlésekkel is, ez nem vitás. Csak így állóképesség épül, nem izomtömeg. A testépítésnek meg az izomnövelés, a fizikum definiálása a lényege.

Más sportágat űzőket meg hülyeség összehasonlítani. Teljesen más a cél.

2016. jún. 2. 22:10
 36/66 anonim ***** válasza:

31. Az, hogy edzel még nem jelenti, hogy értesz hozzá.

Magas ismétlésszámmal naturalba nem lehet fejlődni sokáig, mert nem kap elég terhelést az izom és pumpálgatásnak felel meg,állóképesség növelésre jó, nagy súly nélkül naturalba nem lehet elérni a genetikai határt. És azt mondod, hogy tanultál anatómiát de olyat mondasz, hogy felfújt izom? Elég nevetséges.

2016. jún. 2. 22:11
 37/66 anonim ***** válasza:
15%

Az állóképesség fejlesztése is hozzátartozik az edzéshez. És ismét: súllyal izomtömeget lehet tövelni. Ennyi. Naturalban is sokáig lehet fejlődni, főleg, ha nem csak statikus edzéseket csinál az ember.

Eddig egy ostobaságot nem mondtam, csak elmagyaráztam, mit értenek a nők felfújt izom alatt. De akkor játsszunk tovább: ha folyamatosan súllyal edzel, nagy ismétlésszámmal, akkor nem fogsz tudni természetes módon annyi fehérjét bevinni a szervezetedbe, hogy elég legyen, ezért vannak a fehérjekészítmények, amik mind, mind tömegnövelésre vannak. Akárhogy nézzük, a test túl van hajszolva, mondhatni nem természetes megterhelésnek van kitéve. Számomra ez nem szép, természetellenes hatást kelt.

Én sokkal jobban preferálom a natural edzést, mert természetesebb, kellemesebb látvány számomra az így kidolgozott test.

De akkor mondok még érdekességeket, izomrostból, mindig ugyanannyi van, bármennyit is edzel. Ezeket a rostokat tudod vastagítani edzéssel. De a számát soha nem fogod tudni növelni. A másik, amivel fejleszteni lehet, az az izmok vérellátottságának a fejlesztése, erre megy rá a legtöbb kardio edzés, amellett, hogy a szív izmait, illetve a tüdő kapacitását, hatékonyságát is növelik.

És igen, az, hogy valaki edz, nem jelenti azt, hogy ért hozzá. Páran itt ezt egész szépen bemutatták.

A különböző edzéseket pedig igenis össze lehet hasonlítani, pontosan az alapján, hogy mennyire növelik az állóképességet, illetve az izomrostok tömegét.

2016. jún. 2. 22:31
 38/66 anonim ***** válasza:

De tessék, íme még egy kis érdekesség a sok gyúrósnak, mert nem hiszem, hogy ezzel sokan tisztába lennétek.

Azon kívül, hogy az izomrostok száma állandó, érdemes mém megemlíteni, hogy alapvetően kétféle izomrost típust létezik: a vörös és a fehér izomrostok. Más az összetételük, más a teherbírásuk, más a működésük, ennek megfelelően más és más edzésmódszerekkel lehet őket hatékonyan munkára bírni.

A vörös izomrostok pl a lassú, monoton jellegű, kitartást igénylő mozgásformáknál játszanak inkább szerepet. Összehúzódásuk lassú, éshosszan tartó munkavégzést tesznek lehetővé. 

Ezzel szemben a fehér izomrostok rövid ideig tartó, ám annál intenzívebb munkavégzésre alkalmasak inkább. Ilyen pl a súlyzós edzés is, de ilyenek a különféle rövid távú futóedzések, vagy más, robbanékony erőkifejtést igényelő sportok.

2016. jún. 2. 22:46
 39/66 anonim ***** válasza:

"ha folyamatosan súllyal edzel, nagy ismétlésszámmal, akkor nem fogsz tudni természetes módon annyi fehérjét bevinni a szervezetedbe, hogy elég legyen, ezért vannak a fehérjekészítmények, amik mind, mind tömegnövelésre vannak."

Még egy hülyeség, naponta testsúlykilogrammonként 2gramm fehérjét kell bevinni ahhoz, hogy az izmok elég fehérjéhez jussanak, ennyit lazán be lehet vinni szilárd táplálékkal, a fehérje készítmények azoknak kellenek akiknek nincs idejük ennyit enni, vagy akik nem bírnak ennyit enni, vagy az olyanoknak akik áldozatul estek a marketingnek.

"Akárhogy nézzük, a test túl van hajszolva, mondhatni nem természetes megterhelésnek van kitéve."

Napi 7-8 óra alvás mellett tud regenerálódni a test és kicsit sincs túlhajszolva.

"Én sokkal jobban preferálom a natural edzést" Eddig is natural edzésről beszéltünk.

"A másik, amivel fejleszteni lehet, az az izmok vérellátottságának a fejlesztése, erre megy rá a legtöbb kardio edzés, amellett, hogy a szív izmait, illetve a tüdő kapacitását, hatékonyságát is növelik. "

Igen,kezdőként ez ér is valamit. De most az izomépítésről beszéltünk, annak meg mi köze van a tüdőkapacitásnak?

2016. jún. 2. 22:52
 40/66 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ne térjünk el magától a kérdéstől itt a kérdés pedig, hogy ekkora izomzat mennyire attraktív a lányok számára, az első képen lévő srácok eléggé zsírosak is, egyébként azt, hogy ki "felfújt"-ami valószínűleg valami kezdő koksztól fejlődött 2 hónapos vizes friss izomzat, amit egyébként kívülről nem lehet rajta látni, mellesleg maga a feszengés az ami náluk taszító lehet, mer ha normálisan állnak egy pólóba felse tünne hogy edzenek... a 2. képes srácnál kétes hogy naturál de szerintem ott is inkább az izommal járó viselkedés és stílus, illetve a doppingal járó problémák jelentenek gondot, mer nyilván nem dagadtak, akik soha életükbe nem találnak csak hájas nőket párnak, szóval akárki szidja őket még mindig jobbak, habár a fej dönt a lányoknál, a stílus, beszéd, az izom se számít jobban mint egy ruha.
2016. jún. 2. 23:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!