Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejön az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejön az ilyen izmos férfitest? KÉP

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mennyire legyen egy férfi izmos? Nyilván gondolom fontos,hogy ne legyen hatalmas nagy sörhasa,de az izmosság mennyire fontos?

Egy atletikus,"hétköznapi" izomzattal rendelkező férfi jobban bejön nektek,mint a fenti 2 képen található férfitest?

2016. jún. 2. 19:32
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
20%
Volt itt egy hasonló, csak fordítva. Egy szép nőről tettek fel ide egy képet, és a legtöbb férfi lefikázta. Ez is olyasmi lehet. Rávágják könnyen hogy fujj, meg nagy karja van, tuti tahó, stb...mert nekik ez úgyis álom marad. Mondom, itt a GyIk-en a 90 % pizzát zabáló zsírbüfé...:D
2016. jún. 2. 21:06
 22/66 anonim ***** válasza:
92%
Nem vagyok sem dagadt, sőt híznom kéne, mert a súlyom nem megfelelő a magasságomhoz képest, bányarém sem vagyok, ettől független nekem ez az izom sok. Mondjuk inkább úgy, hogy az átlagos testalkatú srácok jönnek be, vagy akiken max egy picike izom van. Bár soha nem volt ez az elsődleges szempont, ami alapján eldöntöm, hogy összejövök-e valakivel avagy sem.
2016. jún. 2. 21:12
 23/66 anonim ***** válasza:
36%

Nekem ennél vékonyabb, szállkásabb alkat jön be. Ez egyszerűen sok.

És igen, mi nők erre használjuk a felfújt izom kifejezést. Alapvetően kétféle képpen lehet edzeni az izmokat. Az egyik módja, a hirtelen, nagy erő kifejtése, ekkor nagy, vaskos izmok lesznek. A másik módja, ha hosszútávon kell kitartani egy adott pózt, mozdulatsort. Ilyenkor kisebb izmok meletkeznek, viszont azoknak a vérellátása sokmal jobb lesz, pontosan azért, mert a hosszútávú munkához elengedhetetlen a jó oxigénellátás. Érdemes erre példaként megnézni egy maratonfutót vs sprintert. Szóval ja, ez felfújt izomzat, mert tömegre mentek edzéskor.

2016. jún. 2. 21:31
 24/66 anonim ***** válasza:
42%

23. Rosszul tudod.

Egyáltalán nem így működik a test. Ha magas ismétlésszámmal edz valaki akkor egy szinten megragad és nem tud tovább fejlődni. De aki alacsony-közepes ismétléssel edz nagy súllyal az a natural maximumot ki tudja hozni, olyan, hogy felfújt izom nem létezik, ezt csak a laikusok használják mert alapvető anatómiai ismeretük sincsen.

2016. jún. 2. 21:44
 25/66 anonim ***** válasza:
47%
Testépítős topicból jöttem és valami eszement jót röhögtem. :D
2016. jún. 2. 21:49
 26/66 anonim ***** válasza:
0%
Amit a 6-os linkelt tökéletes. Ezek a képen nem tetszenek.
2016. jún. 2. 21:50
 27/66 anonim ***** válasza:
23-as, honnan szedtél te ilyen baromságot? Ajánlom hogy nézz utána hogy is működik maga az izomépítés, mert amit te írtál annak konkrétan nulla értelme. Röhejes mik vannak itt :D
2016. jún. 2. 21:52
 28/66 anonim ***** válasza:
4%
Még mindig nehezen hiszem el, hogy valakik szerint létezik felfújt izom meg nem igazi izom... Agysérvet lehet kapni. Mellesleg meglepő, itt senkinek nem jön be, de a valóéletbe meg csak úgy olvadoznak a jó fizikumú srácok után a lányok.
2016. jún. 2. 21:56
 29/66 anonim ***** válasza:
8%
23-as, aham, szóval ha valaki edz rendesen, és attól "nagy " lesz az izma, az elítélendő, meg felfújt, stb...de a kis csenevész, akinek csak azért látszanak az "izmai", mert vékony, az a menő, meg az az igazi izom... Hány éves vagy, 12? :DDDDD
2016. jún. 2. 21:56
 30/66 anonim ***** válasza:
36%

Jó ez az izomtömeg a pasikon. ;)

Tény, önmagában az izom léte nem nyűgöz le, azért ahhoz kellenek más dolgok is...

De egy férfi nézzen ki úgy, mint egy férfi, ne úgy, mint egy 10 éves kisfiú!

2016. jún. 2. 22:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!