Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha már nem érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha már nem érzem a szerelmet, ha ránézek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem párom, de nem érzem hogy szerelmes lennék már bele. Nem akarok mást, nem tetszik más és vele el tudnám képzelni hosszútávon. Nem az történt hogy már idegesítenek a szokásai vagy nem jó a szex egyszerűen a szerelem elmúlt.

Mit csináljak még nem tapasztaltam ilyesmit mert sosem volt ilyen hosszú kapcsolatom :( Ez a vége vagy ez normális? Elmondjam neki vagy ne?

2016. jún. 2. 11:56
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Minden jó vele ugyanúgy, szeretem az összebújásokat, vágyom az érintésére, a társaságára de már nem vagyok szerelmes
2016. jún. 2. 12:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
ez termeszetes folyamat a szerelem elmulik de a szeretet tisztelet ottmarad.atalakulnak az erzelmek evek mulva.sztem ez sokkal erösebb mint a szerelem,de a szerelmet talan visszatudod hozni,uj programok uj randik
2016. jún. 2. 12:04
 3/15 anonim ***** válasza:

Az nem hiszem,hogy baj,ha már picit lecsitult ez az érzés.

Írtad is,hogy minden jó vele.

Én is így vagyok, első kapcsoltom, 3 éve vagyunk együtt.

Már én se vagyok annyira izgatott,ha vele vagyok, gondolom,mert így a 3 évre nagyon jól megismertem. Imádom, de teljesen máshogy,mint mondjuk 2évvel ezelőtt.

2016. jún. 2. 12:07
 4/15 anonim ***** válasza:
fontos a szerelem is igen,de lehet tenni erte h a vagy mindig megmaradjon.nem szabad a hetköznapokba süppedni.de ha ugy erzed h ez neked igy nem megy mindenkepp beszelj a paroddal lehet ö is hasonlokepp erez es talan ha megbeszelitek mit lehetne tenni visszaterne a lang a kapcsolatba.döntsd el akarsz e küzdeni es tenni a kapcsolatert v sem mert elöbb utobb becsuszhat egy harmadik.
2016. jún. 2. 12:07
 5/15 anonim ***** válasza:

A szerelem fenntartható, visszahozható. Mitől lebegünk a kapcsolat elején rózsaszín ködös állapotban vajon? Miért érezzük magunkat szerelmesnek? Mert energiákat fektetünk a kapcsolatba! Beszélgetünk, meg akarjuk ismerni a másikat, a gondolkodását, az érzéseit. Sok közös élményt élünk át, programokat szervezünk, hogy teret adjunk ezeknek az élményeknek, amikből táplálkozni lehet. Vágyjuk az intimitás minden formáját és nyújtjuk is a társunknak.

Amikor elmúlik az energiabefektetés, elmúlik a szerelem. A szerelem nem csak úgy "van", magától, alanyi jogon, hanem a kapcsolatba fektetett energiák termelik ki az érzést. Aki szerelemre vágyik, az tegyen érte!

2016. jún. 2. 12:08
 6/15 A kérdező kommentje:
Felek ha elmondom neki akkor kiabrandul belolem vagy fajni fog neki
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem mondd el neki, hogy bocsi,de már nem vagyok beléd annyira szerelmes. Mi értelme elmondani?

Az rosszul eshet a másiknak, jobb lenne ha nem agyalnál ezeken.

8/15 anonim ***** válasza:
tudod mit tegyel,ülj le es ha nem figyel rad nezd folyamatosan es gondolj az elmult evek boldog perceire a megismerkedesetekre.a sok jo emlekre,lasd h mennyi mindent eltetek at együtt,es tegyel erte h a lang visszaterjen.lepd meg apro dolgokat talalj ki uj programokat,tegyetek a szerelemert.
2016. jún. 2. 12:23
 9/15 A kérdező kommentje:
Mindig csinalunk kozos programokat es gyakran megepjuk egymast romantikus aprosagokkal ugyhigy arrol nincs szo hogy elhanyagolas miatt tortent volna ez
2016. jún. 2. 12:40
 10/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán mit szeretnél érezni szerelem címén?
2016. jún. 2. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!