Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez valóban befolyásolhatja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valóban befolyásolhatja a későbbiekben a gyermekvállalást?

Figyelt kérdés
Pár hónapja hallottam,hogy a férfiaknál,aki naponta önkielégít annak kevesebb életképes spermája lesz,mert nem hagyja érni ha eltávolodik a nemi szervéből. Valóban okoz ez gondot a gyermek vállalásbál? Vagy nem igaz? férfiak, apukák válaszát is várom:)
2016. jún. 1. 18:13
 1/3 Szergej55 ***** válasza:
Nem gondolom ezt az állítást tudományosan megalapozottnak enyhén szólva. 1-2 hétnél többet ráadásul nem is lehet váratni az "érést", hiszen férfiaknál annyi idő alatt az egész ivarállomány cserélődik, megújul. Nyilván nem termelődik maximális szám egyik napról a másikra, ha a tevékenység napi rendszerességű, de inkább a minőség fontos, hogy adott spermában mennyi az életképes, "jó minőségű" spermium. Az össz számuk miatt felesleges aggódni, hiszen több tíz-százmillió ivarsejt van pár milliliterben is, tehát nem azon múlik, hanem a jó minőségű sejtek arányán.
2016. jún. 1. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Párom naponta többször maszturbál, plusz ha együtt vagyunk 2-3 aktus van minimum, mégis teherbe ejtett úgy, hogy elvileg peteérésem sem volt akkor.
2016. jún. 1. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Én pont a fordítottját hallottam :D
2016. jún. 2. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!