Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják az itteni férfiak, hogy a barátnőt "tartani" kell és hogy havi több tízezer forintba kerülnek?
Adott az alábbi kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Ami elég jól reprezentálja az itteni férfiak véleményét, amit már régebb óta olvasgatok.
Miért gondolják a férfiak, hogy a nőkre vagyonokat kell költeni, hogy a nők sosem fizetik ki a részüket és hogy csak azért vannak a férfiakkal, hogy ajándékokat kapjanak, valójában nem is szeretik őket?
Honnan veszik ezeket a marhaságokat?
Leggyakrabban azért, mert semmi tapasztalatuk nincs, ezért haverjaikkal szájról szájra terjesztenek buta sztorikat, amikkel magukat igazolják, hogy jobb is így, és ők nem lúzerek, meg nincs semmi hibájuk, csak minden nő hülye. Erre szokták mondani, hogy ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hibás.
Biztosan vannak tényleg haszonleső idióta nők is, de messze nem ennyi, és ilyen eltúlzottan, mint ahogy ők azt kitalálják, hogy igazolhassák magukat.
Hagyd rájuk. Egymás kezét szorongatva, nyomorultul fognak meghalni, anélkül, hogy valaha is tapasztalták volna, milyen igazi kapcsolatban élni. Ő bajuk.
Jaj ilyet én is hallottam már, hogy a pasi nyavajgott, hogy a barátnője folyton megvetetett vele mindenféle drága cuccokat, pénzt kért tőle kölcsön, vitette magát drága helyekre, stb...
Erre én csak annyit tudok mondani, hogy aki olyan balfék, hogy hagyja magát lehúzni és teljesen kihasználni, az meg is érdemli a sorsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!