Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik úgy gondolják, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik úgy gondolják, hogy a flört nem megcsalás?

Figyelt kérdés
Akkor sem tekintitek annak, ha a párotok rendszeresen, csak és kizárólag egy adott emberrel flörtöl? Az azért már mégis több, mintha vadidegen, vonzó egyénekre egyszeri alkalomként mosolyog, kacsintgat, vagy épp rebegteti a pilláit, nem?
2016. máj. 25. 08:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Stabil, boldog párkapcsolatban élő ember ritkán flörtöl.
2016. máj. 25. 08:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha bővebben leírod, akkor talán tudok segíteni! :) írhatsz privátot is. Nekem volt hasonló szituációm!
2016. máj. 25. 08:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez két külön dolog.

Az ártatlan flörtölés kimerül abban, hogy pl. a hentesre rebegtetem a pilláimat, mert szebb húst fogok kapni, vagy megkérem a férfi kollégám, hogy legyen szíves felemelni a dög nehéz dobozt, mert milyen széééép naaagy és erős férfi példány.

Ezen túl jól esik tudni, hogy kelendő lennék még a piacon, és többeknek is tetszek. Pont.

Amiről te beszélsz, az már nem flört, akkor konkrétan kikezd a másikkal, elvégre rendszeresen keresi a társaságát valakinek, aki tetszik neki. Ez pedig a leggyorsabb út ahhoz, hogy átlépjenek egy bizonyos határt, főleg érzelmi szinten. Mert nekem aztán ku.rvára mindegy, hogy nem rakta be neki a farkát, ha egyébként meg fülig belezúgott...

2016. máj. 25. 08:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmi problèmám nincs ezzel. Ha rámosolygok egy pasira attól mèg simán el tudok számolni a lelkiismeretemmel. A férjem is csak nyugodtan dícsérje meg a szomszéd csaj frizuráját..ès?
2016. máj. 25. 09:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Az exem rendszeresen flörtölt (meg szexchatelt), úgy, hogy másoknak mindig jutott "gyönyörű vagy", "igazi nő vagy" nekem meg sosem, és hosszú a lista....szóval Ő azért keményen nyomta, nekem ez nem fért bele mert megcsalás is volt. A flörtökre azt mondta, hogy a másik önbizalmát erősíti....

Azóta van egy másik párom szerencsére aki engem dicsér, és persze előfordul, hogy másoknak mondja hogy jól nézel ki vagy ilyesmi, de ez nem flört, meg egyrészt el is mondja, vagy ott vagyok, szóval Ő egyszerűen ilyen alkat de sosem lenne több részéről, az neki sem fér bele.

2016. máj. 25. 09:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem megcsalás az sem, de szakítóok nálam.
2016. máj. 25. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!