Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik úgy gondolják, hogy a flört nem megcsalás?
Nekem ez két külön dolog.
Az ártatlan flörtölés kimerül abban, hogy pl. a hentesre rebegtetem a pilláimat, mert szebb húst fogok kapni, vagy megkérem a férfi kollégám, hogy legyen szíves felemelni a dög nehéz dobozt, mert milyen széééép naaagy és erős férfi példány.
Ezen túl jól esik tudni, hogy kelendő lennék még a piacon, és többeknek is tetszek. Pont.
Amiről te beszélsz, az már nem flört, akkor konkrétan kikezd a másikkal, elvégre rendszeresen keresi a társaságát valakinek, aki tetszik neki. Ez pedig a leggyorsabb út ahhoz, hogy átlépjenek egy bizonyos határt, főleg érzelmi szinten. Mert nekem aztán ku.rvára mindegy, hogy nem rakta be neki a farkát, ha egyébként meg fülig belezúgott...
Az exem rendszeresen flörtölt (meg szexchatelt), úgy, hogy másoknak mindig jutott "gyönyörű vagy", "igazi nő vagy" nekem meg sosem, és hosszú a lista....szóval Ő azért keményen nyomta, nekem ez nem fért bele mert megcsalás is volt. A flörtökre azt mondta, hogy a másik önbizalmát erősíti....
Azóta van egy másik párom szerencsére aki engem dicsér, és persze előfordul, hogy másoknak mondja hogy jól nézel ki vagy ilyesmi, de ez nem flört, meg egyrészt el is mondja, vagy ott vagyok, szóval Ő egyszerűen ilyen alkat de sosem lenne több részéről, az neki sem fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!